Visma Enterprise AB · Publicerad 3 juni 2021

Har du en bakgrund inom WFM eller närliggande område såsom Lön/ HR / Tid & bemanning? Har du intresse för system och en passion för problemlösning? Beskriver du dig själv som strukturerad, serviceminded och kundfokuserad?

Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen

Som Systemförvaltare arbetar du och dina kollegor med att leverera systemförvaltartjänster enligt våra kunders avtal. Ditt uppdrag innefattar bla support och stöd kring funktionalitet och arbetssätt i i WFM systemet Medvind. Implementering av funktioner och program samt support och uppgraderingar i systemet. Du säkerställer att systemet håller god kvalitet och att dess funktioner anpassas och utvecklas till att följa våra kunders avtal och behov. I rollen agerar du naturlig rådgivare till kunden kring eventuella systemjusteringar och nya funktioner. Din placeringsort är Stockholm eller Göteborg men andra orter kan diskuteras.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Ge stöd och support till användare i Medvind, både funktion och teknik
 • Planera och genomföra tester av nya versionsuppdateringar.
 • Planera och genomföra systemutbildning gentemot interna expertanvändare.
 • Driva utveckling, modernisering och effektivisering av nya och befintliga processer
 • Planera och genomföra rutiner.
 • Delta i kundmöten och projekt vid införande av nya funktioner och versioner.
 • Aktivt deltagande i övrig supportfunktion
 • Övrig administration
Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och noggrann. Du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och pedagogisk samt har en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du har ett stort intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund inom WFM, lön, schema/bemanning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser även gärna att du har minst 2 års erfarenhet av systemförvaltning.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Intresse och förståelse för komplexa system och processer.
 • Kunskaper i WFM-systemet Medvind
 • Kunskaper inom lön
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Team Manager

Hej!

Mitt namn är Caroline Berntsson och jag är chef för Medvind applikationskonsulter samt Service Center. Jag vill skapa den bästa leveransen och helhetsupplevelsen för våra kunder. Jag tror att vi når det genom att ha rätt person på rätt plats samt en lagom blandning av struktur, processer, innovation och problemlösning. Med rätt attityd, hög kompetens och välvilja skapar vi både en bra och trivsam arbetsmiljö samt en kundupplevelse i världsklass. Vi älskar att vinna och överträffa kundens förväntningar och det tror vi att du också gör! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot din ansökan.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 juni 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Caroline Berntsson, Team Manager Consulting Medvind caroline.berntsson@visma.com
073-060 76 53

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga