Visma Enterprise AB · Publicerad 14 juli

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår produkt HR-plus. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Din placeringsort är Stockholm eller Malmö men våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du utför dina uppdrag på plats hos våra kunder, i våra egna lokaler eller på distans via telefon och webbuppkoppling. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Parametersättning, implementation och driftsättning av HR-plus.
 • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet.
 • Utforma kundanpassade lösningar tillsammans med kund.
 • Dokumentera kundens systemuppsättningar.
 • Genomföra felsökning hos kund.
 • Ansvara för den egna beläggningen genom att ta kontakt med egna kunder för att få in nya uppdrag.
Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Några års erfarenhet av HR-arbete samt väl insatt i lagar och avtal inom området.
 • Praktisk erfarenhet av löneprocessen.
 • Erfarenhet av komplex systemimplementation.
 • Erfarenhet av att implementera ERP-system, så som Oracle, SAP, Workday, Agresso.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 19 Augusti 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Johan Andersson, Consultant manager
E-post
johan.andersson@visma.com
, mobil 0761 - 87 17 64

Läs mer om vår Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga