Visma Enterprise AB · Publicerad 18 nov

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige, och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar 240 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vi är en del av Vismakoncernen, Nordens snabbast växande IT-företag. Vi söker nu en ny kollega som vill bli en del av vårt säljteam i Stockholm.

Om rollen

Som KAM/säljare ingår du i ett team med ca 10 medarbetare och du rapporterar till Sales Director Private. Vårt team jobbar för att kontinuerligt och framgångsrikt generera nya affärsmöjligheter inom ramen för Visma Enterprises produkter mot den privata sektorn.

Ditt uppdrag kommer vara att förvalta kunder, varav en del stora, i Stockholm och Norrland och även aktivt driva nyförsäljning inom samma geografiska område. Tjänsten är placerad på vårt trevliga, moderna kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Bearbeta såväl nya som befintliga kunder
  • Prospektera och hitta nya kunder/marknader för våra lösningar
  • Självständigt driva alla steg i säljprocessen, från prospektering, kundsamtal och kundmöten, till demo, offerering och avta
Vem söker vi?

För att lyckas i din roll behöver du vara kommunikativ, orädd och förtroendeingivande. Vidare är du trygg och skicklig på att presentera lösningar och att kunna omvända en lösning till kundernas behov. Som säljare är du målfokuserad och triggas av att uppnå de konkreta säljmål som sätts upp. På Visma kommer du att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö, vi tror därför att du kommer trivas som allra bäst om du dessutom är nyfiken, engagerad och utvecklingsbenägen.

Vi tror att du har högskoleexamen inom relevant område och tidigare erfarenhet av att driva försäljning. Du besitter kompetens i hur man på bästa sätt presenterar och demonstrerar lösningar för att möta kundens unika behov.

En eller flera av följande kunskaper är dessutom meriterande:
  • Tidigare arbetat med Agda PS eller andra löne- och HR-lösningar
  • Kompetens inom löneprocessen
  • Försäljning mot stora kunder
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 oktober 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Nordin, Sales Director Private, via mail: maria.nordin@visma.com eller telefon: 076 772 87 37

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager