Visma Enterprise AB · Publicerad 13 jan

Visma Enterprise AB är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar ca 250 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. Vi är en del av Nordens största IT-koncern Visma.

Om rollen

Som HR-generalist arbetar du brett med HR-frågor på både operativ och strategisk nivå i nära samverkan med HR-chefen. I din roll kommer rekrytering att vara ditt största ansvarsområde där du agerar som en intern rekryteringskonsult för att driva rekryteringsprocesser och kandidatflöden från början till slut. Du driver självständigt ditt arbete framåt med syfte att rekrytera duktiga medarbetare till vår verksamhet. Du medverkar också i arbetet att skapa och utveckla olika HR-processer samt driver på så att dessa implementeras i verksamheten. Du följer även upp detta arbete och identifierar potentiella förbättringsmöjligheter. Din placeringsort är troligen Stockholm. Övriga orter kan diskuteras.

Dina främsta arbetsuppgifter:
 • Driva rekryteringar i samråd med rekryterande chefer.
 • Arbeta aktivt med riktad search i sociala medier.
 • Säkerställa en hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser.
 • Hantera rutiner kring introduktion av nyanställda.
 • Ge löpande stöd i HR-relaterade frågor till organisationens chefer och medarbetare.
 • Driva projekt inom HR samt arbeta med interna process- och policyfrågor.
 • Ständigt utveckla och uppdatera vår personalhandbok.
 • Arbeta aktivt med företagets arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor.
 • Analysera HR-data
Vem söker vi?

Du trivs i att jobba i en konsultativ roll och lägger stor vikt vid struktur och service. Som person har du en helhetssyn där du kan prioritera och planera ditt arbete i en miljö med snabba förändringar och som kräver hög grad av flexibilitet. Som person är du glad, prestigelös och flexibel med en bred social kompetens.

Vi söker dig som:
 • Är nyutexaminerad inom HR och/eller är i början av din yrkeskarriär.
 • Har en entusiastisk, positiv attityd och hög arbetsmoral.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska språket, kommunikativt liksom stilistiskt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 14 januari 2018.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Hallén, HR Director, mail: tommy.hallen@visma.com
. Telefon 070-608 29 36.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga