Visma Enterprise · Publicerad 18 jan

Har du en passion för systemutveckling och välkonstruerade mjukvarusystem? Vill du vara med och bygga några av de mest spännande och innovativa produkterna inom offentlig upphandling och avtalshantering, som gör verklig skillnad och säkerställer att vårt gemensamma statliga kapital används så effektivt som möjligt?

Om rollen

Som utvecklare hos oss är du en viktig del i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att tjänsterna konstrueras för att hålla en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och innovation. Du kommer både att få jobba med våra befintliga, marknadsledande system inom upphandling likväl som att vara instrumental i att utveckla nya, innovativa tjänster och system. Du kommer att jobba tätt ihop med andra utvecklare, testare, användbarhetsexperter och produktägare i effektiva, autonoma och agila utvecklingsteam och bör gilla att jobba i grupp. Du kan tänka framåt och har lätt att anpassa dig till olika situationer beroende på behoven för stunden. Du gillar att hitta nya vägar och ligger gärna i bräschen för nya tekniker och tankesätt.

Vi jobbar med moderna verktyg och tekniker och försöker ligga i framkant i teknik och metod i allt vi gör. Alla våra produkter är molntjänster och skapade med hänsyn till skalbarhet, säkerhet och agilitet. Som utvecklare hos oss får du vara med på hela resan, ända från utvärderingar av embryos av en idé till förverkligande och faktisk drift i produktion.

Vi tror att du
 • har goda kunskaper av utveckling inom .Net och C#
 • har viss kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk.
 • har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling och brinner för att skapa kundvärde
 • kan fokusera på detaljer utan att tappa helhetsbilden
 • är analytisk, kreativ, strukturerad och lösningsorienterad
 • är van att jobba agilt och lean
Vi erbjuder
 • möjligheten att jobba med spännande, ny teknik i produkter som har stort samhällsvärde
 • utmanande, spännande och varierande arbetsuppgifter i allt från små tjänster med micro-arkitektur och till utveckling av affärskritiska Enterprise-level system.
 • en inkluderande och belönande atmosfär med kompetenta kollegor
 • bra möjligheter till personlig utveckling
 • marknadsmässigt bra villkor
 • en miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet
Vill du vara med på vår resa? Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Group Manager Michael Fagré, michael.fagre@visma.com
Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga