Visma EssCom AB · Publicerad 15 feb

Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller Cloud Infrastructure inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning samt bedriver verkstadsverksamhet och kundsupport i Sverige. Visma EssCom är certifierade inom ISO 14001, ISO 9001 samt OHSAS 18001.

Visma EssCom AB utökar nu sin Customer Supportverksamhet i Bromma och söker medarbetare till en ny tjänst.

Som Customer Supportmedarbetare på Visma EssCom kommer du att i nära samarbete med övrig eftermarknad arbeta proaktivt med support till våra kunder och tekniker. I rollen ingår att ta emot och registrera felanmälningar, ge teknisk support och tillse att ärenden hanteras i enlighet med tydliga SLA:er som finns formulerade i våra kundavtal. Vår Customer Supportverksamhet arbetar i enlighet med ITIL:s processer.

Vi söker nu en finsktalande junior medarbetare till vår supportavdelning. Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. För att trivas hos Visma EssCom är det viktigt att vara prestigelös, ha laganda och vara ansvarstagande.

Vi söker såväl juniora som seniora medarbetare. Följande är meriterande men inte ett krav:
  • Erfarenhet av arbete med kundsupport
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Dokumenterad IT-utbildning ex. SQL, operativsystem
  • Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL
  • Stort intresse för IT
Följande är ett krav:
  • Mycket goda kunskaper i finska och svenska
Tjänsteort är Bromma. Omfattning: Heltid, 40 h/vecka. Förskjuten arbetstid (kväll och helg), beredskap, övertid och obekväm arbetstid kan förekomma.

Visma EssCom tillämpar provanställning 6 månader.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2017.

För frågor kring tjänsten, kontakta Supportchef Fredrik Nordkvist fredrik.nordkvist@visma.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support