Visma EssCom AB · Publicerad Idag 00:00

Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller eftermarknadstjänster inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning samt bedriver verkstadsverksamhet och kundsupport i Sverige. Visma EssCom är certifierade inom ISO 14001, ISO 9001 samt OHSAS 18001.

Visma EssCom AB utökar nu sin Customer Supportverksamhet i Bromma och söker medarbetare till ett antal tjänster.

Som Customer Supportmedarbetare på Visma EssCom kommer du att i nära samarbete med övrig eftermarknad arbeta proaktivt med support till våra kunder och tekniker. I rollen ingår att ta emot och registrera felanmälningar, ge teknisk support och tillse att ärenden hanteras i enlighet med tydliga SLA:er som finns formulerade i våra kundavtal. Vår Customer Supportverksamhet arbetar i enlighet med ITIL:s processer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundsupport. Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. För att trivas hos Visma EssCom är det viktigt att vara prestigelös, ha laganda och vara ansvarstagande.

Vi söker såväl juniora som seniora medarbetare. Följande är krav:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Genomförd gymnasieutbidning
  • Ett genuint IT-intresse
Följande är meriterande men inte ett krav:
  • Erfarenhet av arbete med kundsupport
  • Kunskaper i Finska i tal och skrift
  • Kunskaper i Norska i tal och skrift
  • Kunskaper i Danska i tal och skrift
  • Dokumenterad IT-utbildning ex SQL, operativsystem
  • Erfarenheter av att arbeta enligt ITIL
  • Erfarenhet från dagligvaruhandel eller apotek
Tjänsteort är Bromma. Omfattning: Heltid, 40 h/vecka. Förskjuten arbetstid (kväll, helg och natt), beredskap, övertid och obekväm arbetstid kan förekomma.

Tjänsten tillsätts omgående. Visma EssCom tillämpar provanställning i 6 månader.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2017 .

För frågor kring tjänsten, kontakta supportchef Fredrik Nordkvist, fredrik.nordkvist@visma.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga