Visma EssCom AB · Publicerad 3 feb 2020

Har du erfarenhet av att arbeta med teknik och IT? Då kan du vara vår nästa kollega! Nu söker Visma EssCom AB medarbetare som vill hjälpa till att ta företaget in i framtiden. Vi söker medarbetare till Stockholmskontoret.

Ditt uppdrag

Som servicetekniker / Installatör arbetar du främst med service och reparation av utrustning på plats hos våra kunder, samt installation av kundernas system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i att:
  • Felsöka och reparera produkter som felanmälts av kund
  • Förebyggande underhåll av kunders system
  • Installation av kunders system
Vi har många roliga kunduppdrag, och våra kunder återfinns i bland annat restaurangbranschen, dagligvaruhandeln och inom kollektivtrafiken. Du kommer tillhöra en av våra filialer, och därmed ingå i ett team av duktiga servicetekniker.

Vi kommer givetvis tillhandahålla den utbildning du behöver för att självständigt kunna utföra service hos våra kunder. Efter utbildning får du det stöd och den hjälp du behöver av seniora tekniker tills du själv känner att du behärskar produkterna och det arbete du ska genomföra.

Din bakgrund & profil

Du kommer bland annat att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk bakgrund. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort för manuel växellåda.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett växande bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper.

Tjänsten är en heltidstjänst. För denna tjänst tillämpas årsarbetstid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både män och kvinnor som sökande till den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Servicetekniker Installatör Service Tekniker Installationer Fältservice Montör Visma Esscom IT
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga