Visma EssCom AB · Publicerad 28 sept

Visma EssCom AB är ett renodlat serviceföretag som ligger i absolut framkant vad gäller support, drift och service av elektronik och IT. Visma EssCom AB är ett företag som ingår i Vismakoncernen.

Nu letar vi efter en Receptionist/Administratör till Visma EssCom AB's huvudkontor i Bromma.

Arbetsuppgifter (exempel)
  • Besvara inkommande samtal
  • Registrera serviceärenden i vårt fältledningssystem
  • Ta emot kunder och besökare
  • Vara back-up för andra administrativa funktioner inom exempelvis projektadministration och reservdelshantering
Den vi letar efter: Personen som söker denna tjänst bör vara serviceinriktad, kommunikativ, noggrann, initiativrik och engagerad. Arbetet utförs till stor del med datorn som arbetsredskap och kunskap i MS Office och i övrigt god datorvana är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Eftersom tjänsten innebär dagliga kontakter med kunder, anställda och leverantörer är din förmåga att på ett positivt sätt kommunicera och samverka med din omgivning av största vikt.

Det Visma EssCom AB erbjuder dig: Visma EssCom AB är ett företag som kännetecknas av stort engagemang och servicevilja, korta beslutsvägar samt en flexibel organisation med glad och kamratlig stämning. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge våra kunder bästa service och för att VismaEssCom AB ska vara en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Är du också beredd att göra det erbjuder denna tjänst stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med start omgående.

För mer information om Visma EssCom AB och Visma, gå in på www.visma.se/esscom respektive www.visma.se

Sista ansökningsdag är 2016-09-30
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Visma EssCom AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga