Visma EssCom · Publicerad 17 okt

Vi söker en tekniker för underhåll, installation och reparationer av teknisk utrustning för kollektivtrafiken. Du kommer ingå i ett team av servicetekniker och kommer att utföra förbyggande och avhjälpande underhåll runtom i Stockholms län, huvudsakligen nattetid. I perioder kommer du även att jobba som installatör av teknisk utrustning på fordon ute i landet. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och själv ansvara för den dagliga planeringen i samarbete med ditt team/teamledare.

Den vi letar efter: Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom IT/teknik eller fordonselektronik eller har motsvarande kunskap. Vi ser gärna att du har jobbat några år och gärna inom fordonselektronikbranchen vilket är meriterande men inget krav. Förutom den kunskap du har med dig får du hos oss en gedigen utbildning som täcker produkter, rutiner, arbetsmetoder, och annat du behöver kunna.

Viktigt är att du har en god social förmåga då arbetsuppgifterna ofta utförs i samråd med personal och anställda på de platser du besöker. Ett genuint intresse för teknik/IT, ett lösningsinriktat sinnelag, en flexibel inställning, och noggrannhet är en förutsättning för denna tjänst. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att på ett trevligt och engagerat sätt samverka med din omgivning.

Vi ger alltid vårt yttersta för att ge våra kunder bästa service och för att Visma EssCom AB ska vara en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Är du också beredd att ge ditt yttersta erbjuder denna tjänst stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Vi ser fram mot din ansökan!

Körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga