Visma OptiWay · Publicerad 29 sept

Letar du efter en kreativ miljö där det gäller att hänga med i utvecklingen? Brinner du för kundrelationer och teknik? I så fall kommer vi att trivas ihop!

Till vårt bolag OptiWay söker vi nu en säljare som vill vara med och ta vår försäljning och våra kundrelationer till nästa steg. Vi är marknadsledande inom geografisk IT med en stark drivkraft att sprida GIS till fler och nya användare. Vi skapar geografiska IT-lösningar som ger verklig kundnytta genom att tillföra geografi i våra kunders existerande IT-miljöer. Vi växer snabbt så förutsättningarna att utvecklas är goda - både för dig som anställd och för oss som företag. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Din nya roll
Som säljare kommer du ha en nyckelroll i att säkerställa och vidareutveckla vår affär genom att ha det totala ansvaret för försäljningen av vårt produktsortiment inom geografisk IT. Bland våra kunder finns bland annat Telenor, NCC, Naturvårdsverket, Jordbruksverket och SEB. Genom ett högt driv stärker du affärsrelationen med våra befintliga kunder, men du följer även upp leads och bearbetar nya kunder i syfte att hitta nya affärsmöjligheter. I rollen kommer du att ansvara för alla delar i försäljningsarbetet, från att initiera marknadskommunikation från vår marknadsavdelning till att förhandla med kund och skriva avtal. Du rapporterar till vår VD och välkomnas till vårt fina kontor på Kungsholmen i Stockholm. Då våra kunder finns runt om i Sverige innebär tjänsten resor.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en relevant högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet och kompetens. Du är inte rädd för utmaningar och har ett stort eget driv med en teamkänsla i botten. För att trivas i rollen har du ett tydligt kund- och teknikfokus och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Sist men inte minst stimuleras du av att arbeta i en organisation i ständig förändring med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 21 oktober 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Kristofer Turland på kristofer.turland@visma.com

Läs om vår Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har ca 8 500 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning