Visma Product Development · Publicerad 9 sept 2020

Är du analytiskt lagd? Har du erfarenhet från områdena tid eller lön? Är du redo för ett nytt spännande steg i din karriär? Då kommer denna tjänst som Business Analyst hos Visma Product Development att intressera dig!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Om produkten du kommer jobba med
Inom Workforce Management på Visma levererar vi ett system som heter Medvind. Detta system ser till att hundratusentals människor i Sverige har uppdaterade scheman, att arbetsskift är optimalt tillsatta, att anställda kan checka in och ut från sina arbetspass, att anställda kan ansöka om ledighet, rapportera frånvaro, erhålla arbetsuppgifter, och mycket mer. Systemet ser även till att all denna aktivitet skapar rätt löner med stöd i rätt avtal. Det är ett kritiskt system som skapar samhällsnytta och ska ta upp så lite tid som möjligt av användarna. Just nu är vi mitt i en galet spännande resa. Vi håller på att föra över produkten till nya teknologier, antalet användare ökar stadigt, och produkten kommer bli ännu smartare. Vi vill nu utöka vårt team med en Business Analyst och hoppas att det är du!

Om din framtida tjänst
Du kommer, med placering på vårt härliga kontor i Lindhagen i Stockholm, att arbeta med en svensk produkt i ett internationellt team.
Exempel på arbetsuppgifter:
 • Analysera och tolka lagar, regler och arbetssätt för att kunna föreslå optimal funktionalitet för utveckling
 • Ta fram krav för utveckling
 • Analysera resultat från mätningar av användarnöjdhet och baserat på detta utforma förbättringsförslag av våra tjänster
 • Föreslå prioritering av nya funktionalitet baserat på kundkrav, strategier och lagändringar
 • Testa ny funktionalitet i systemet
 • Dokumentera ny funktionalitet
 • Supporta utvecklarna i att förstå specifikationer
Till din hjälp har du Product Owner, Product Manager, System Architect, Testare och Utvecklare. Du kommer även interagera med våra konsulter, och inte minst, föra dialog med våra fantastiska kunder.

Din profil
 • Du har erfarenhet från områdena tid och/eller lön, och förstår denna domän
 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet med inom administrativa system eller verksamhetssystem och -processer.
 • Du är analytisk och snabbtänkt
 • Du har relevant högre utbildning eller motsvarande erfarenheter och kunskaper
 • Du kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du kommunicerar det komplexa på ett lättförståeligt och strukturerat vis.
Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Är du den Business Analyst vårt team söker?
Vi är ett stabilt team av glada utvecklare som brinner för att göra vår produkt så bra som möjligt, hjälps åt mycket, och försöker ha så roligt som möjligt under arbetsdagarna. Vi hoppas att du är intresserad av att bli en i vårt team! Vi genomför urval och kallar till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 oktober 2020. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rafael Arelin på +46709393969 eller rafael.arelin@visma.com

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga