Visma Software AB · Publicerad 12 sept

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 130 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business.

Om rollen
Vi söker nu en affärsinriktad projektledare/applikationskonsult till vår konsultavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta med att implementera, anpassa, förvalta och utbilda i vår produkt Visma Control. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll, byggt av ekonomer för ekonomer. Läs mer om Visma Control på vår hemsida: www.visma.se/program/Visma-Control/

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • parametersättning, implementation och driftsättning av Visma Control för våra kunder
  • genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet
  • genomföra uppgraderingar
  • designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och programmerare
  • vara kundansvarig konsult för ett antal kunder
  • medverka till merförsäljning
Vi bedriver våra projekt med en väl inarbetad projektmodell, Visma-processen, vilken ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning.

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Arbetet bedrivs även till stor del på plats hos kunden varför du som person uppskattar närheten till kravställare och användare. Arbetet fordrar ibland resor, i huvudsak inom Sverige.

Vem söker vi?
Lämplig bakgrund är civilekonom eller liknande med några års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete och ett stort systemintresse. Alternativt är du systemvetare med stor förståelse av ekonomiska resonemang. Du tilltalas av att successivt växa in i en projektledarroll för de allt mer komplexa projekt som våra större kunder efterfrågar. Samtidigt triggas du av de affärsmässiga delarna av rollen och gillar att aktivt arbeta för maximera lönsamheten i affären och driva merförsäljning hos dina kunder. Om du är nuvarande eller tidigare användare av Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet så är det meriterande, men inget krav.

Som person är du konsultativ, lyhörd och pedagogisk. Därmed har du lätt för att navigera mellan olika kunder och kontaktpersoner vars behov och utmaningar skiljer sig åt. Du trivs i rollen som projektledare, triggas av problemlösning och trivs med att jobba nära kunden i din vardag. Du trivs i en roll där du till stor del arbetar självständigt. Samtidigt är du en vänlig och hjälpsam lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Vad erbjuder vi?
Som projektledare/konsult hos oss får du chans att arbeta med välrenommerade produkter, intressanta kundföretag och driva såväl roliga som utmanande IT-projekt. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär.

På Visma Software råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor och fina förmåner. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och många framtida karriärvägar inom både bolaget och övriga Vismakoncernen.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev är frivilligt. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Carina Boström, konsultchef: carina.bostrom@visma.com / 010-141 27 59 alternativt Emma Blomberg, HR Manager: emma.blomberg@visma.com / 070-313 7164.

Om Vismakoncernen
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 7600.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har mer än 7000 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi