Visma Software AB · Publicerad 17 nov

Är du en fena på redovisning/ekonomi och är sugen på att ta klivet in i IT-branschen? Trivs du dessutom med ett självständigt och dynamiskt arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vilka är vi?
Visma Software AB är ett bolag i den expansiva IT-koncernen Visma, och en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net och Visma Severa. Vi är totalt 130 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt kompetenta konsultgäng!

Om rollen
Vi söker en affärsinriktad projektledare/applikationskonsult till vår konsultavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta i kundprojekt med att implementera, anpassa, förvalta och utbilda i vår produkt Visma Control. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll, byggt av ekonomer för ekonomer. Läs mer om Visma Control på vår hemsida: www.visma.se/program/Visma-Control/

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • parametersättning, implementation och driftsättning av Visma Control
  • genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet
  • genomföra uppgraderingar
  • designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och programmerare
  • dokumentera kundens anpassningar och driftsmiljö
  • medverka till merförsäljning
  • projektedning av införande- och uppgraderingsprojekt
Vi bedriver våra projekt med en väl inarbetad projektmodell, Visma-processen, vilken ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning.

Arbetet bedrivs till stor del på plats hos kunden varför du uppskattar närheten till kravställare och användare. Tjänsten är placerad på vårt moderna kontor på Kungsholmen i Stockholm, även viss del resor ingår i rollen.

Din bakgrund
Lämplig bakgrund är civilekonom eller liknande med gedigen erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete och ett stort systemintresse. Alternativt är du systemvetare med stor förståelse av ekonomiska resonemang. Vi tror att du idag jobbar som ekonomiansvarig, redovisningsekonom eller controller och är sugen på att ta klivet in i en konsultroll. Om du är nuvarande eller tidigare användare av Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet så är det meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du behöver ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare. Du tilltalas av att successivt växa in i en projektledarroll för de allt mer komplexa projekt som våra större kunder efterfrågar.

Vad erbjuder vi?

Som applikationskonsult/projektledare hos oss får du stor frihet under ansvar. På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor och fina förmåner. Vad sägs om exempelvis sjukvårdsförsäkring och semesterlägenheter i Chamonix och Marbella?

Som anställd hos Visma Software blir du en del av Vismakoncernen, en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Förutom dina härliga kollegor inom vårt bolag, får du 6.600 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa.

Om Vismakoncernen
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 600.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 31 december 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta teamledare Carina Boström: carina.bostrom@visma.com eller 010-141 27 59.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga