Visma Software AB · Publicerad 3 okt

Rör du dig obehindrat i det digitala landskapet? Drivs du av att arbeta med teknologier och plattformar i framkant? Vill du arbeta med ett stabilt it-bolag i tillväxt där du verkligen gör skillnad? I så fall vill vi träffa dig.

Om rollen På Visma får vi framförallt våra kunder från kvalificerade leads via olika kommunikationsinsatser som följer deras inköpsmönster. Ditt uppdrag hos oss är att öka antalet kvalificerade leads genom att tillsammans med övriga kreatörer på marknadsavdelningen utveckla befintliga och nya kommunikationsprogram som stödjer kundens hela inköpsprocess. Från konvertering till nöjd kund som rekommenderar oss till andra.

Ditt primära verktyg för att lyckas med detta är Vismas marketing automation-plattform där du har ägandeskap för bland annat:
 • Nurture flows
 • Landningssidor
 • Formulär
 • E-postutskick
I teamet Marketing Excellence älskar vi att ha kul på jobbet och vi hoppas att du kan vara med och bidra. Vi ser också fram emot att tillsammans utveckla vår befintliga digitala kommunikation så att vi når våra tillväxtmål.

Placeringsort för denna tjänst är på Vismas kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Vad erbjuder vi dig? Hos oss kliver du direkt in i en spännande förändringsresa som medför möjligheter att självständigt påverka processer, rutiner och arbetssätt. På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. Visma är en starkt växande och lönsam IT-koncern - för rätt person med rätt drivkraft finns därmed stora framtida karriärmöjligheter. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner. Vi erbjuder bland annat:
 • Sex veckors semester
 • Ett stabilt försäkringsskydd och privat sjukvårdsförsäkring
 • Tjänstepension (ITP1)
 • Extra ersättning när du är föräldraledig och långtidssjuk
 • Friskvårdsbidrag
 • Tillgång till både intern och extern kompetensutveckling
 • Löpande roliga sociala aktiviteter såsom kickoffer, inspirationsföreläsningar, nätverkande med nationella och internationella kollegor med samma arbetsuppgifter som du.
Vem söker vi?
För att lyckas i den här rollen har du något års erfarenhet av digital produktion. Både genom olika typer av editorer med också genom att producera egen kod. Du har minst något år i arbetslivet med dig. Vidare är du självgående, driven och gillar att få saker gjorda.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV via länken nedan. Personligt brev är frivilligt. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31 oktober.

Om Visma Software AB
Vi är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 140 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business.

Om Vismakoncernen
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 800.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har ca 8 500 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring