Visma Software AB · Publicerad 28 sept

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker vi nu affärsinriktade Business Intelligence-konsulter till vår konsultgrupp. Du blir en del av vårt BI-team och kommer att arbeta med vår BI-lösning INSIKT för våra kunder och våra produkter Visma Control och Visma PX. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll. Visma PX är system för hantering av tid- och projekt.

Dina arbetsuppgifter
Som BI-konsult arbetar du med hela projektet från behovsanalys till implementering och utbildning. Du arbetar i både större och mindre uppdrag med analys, bygga datalager, ta fram nyckeltal, implementera rapport-, budget- och planeringsverktyg, rådgivning, utbildning och projektledning.

Arbetet bedrivs till stor del på plats hos våra kunder och du uppskattar närheten till kravställare och användare. Du trivs i rollen som projektledare, har tät kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vi driver våra projekt utifrån Vismas projektmodell, vilket ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning. Resor ingår i tjänsten och du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Din bakgrund
Du jobbar idag med BI-lösningar, som konsult eller avancerad användare på kundsidan. Du har ett genuint intresse för beslutsstöd, rapport- och analysverktyg samt budget- och prognosmodeller. Du har kunskap i Microsofts BI-plattform med SQL Server Reporting and Analysis Services, databashantering och Excel. Om du har arbetat med Vismas produkter inom ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din tjänst bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du måste ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare.

Vad erbjuder vi?
Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har många trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi erbjuder en stimulerande miljö, varierande projekt och trevliga förmåner.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Visma Software eftersträvar jämn könsfördelning och ser gärna flera kvinnliga sökande.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Stefan Friman: stefan.friman@visma.com eller 010-141 27 67.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Visma Software AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga