Visma Visma Collectors AB · Publicerad 19 okt

Att jobba som Copy/Skribent innebär övergripande att skapa och paketera starka, säljande budskap i linje med företagets kommunikationsstrategi och varumärkesplattform, i företagets alla kanaler.

Huvuduppgiften i rollen är produktion av budskap till olika säljytor i digitala sammanhang, samt att säkerställa att textinnehållet i Visma Collectors alla kanaler alltid är intressant, uppdaterat och korrekt. Detta sker genom nära samarbete med säljavdelningen samt övriga funktioner. Du skriver SEO-optimerade texter för webben med rätt tonalitet och budskap, och har kunskap om hur du optimerar webbplatsen utifrån ett sälj- och användbarhetsperspektiv. Du kommer att ha många kontaktytor inom Visma vilket innebär att du deltar och samarbetar i innehållsarbetet med våra interna informationsägare. Du följer upp och analyserar besökare och trender och optimerar vår kommunikation utifrån dina analyser.

Krav på rollen/bakgrund
  • Kunskap i samt stort intresse för digital teknik med en vilja att ständigt lära sig mer inom kompetensområdet.
  • Kunskap om SEO och SEM
  • Mycket god skriftlig förmåga
  • Relevant utbildning från högskola/universitet, Berghs School of Communication eller motsvarande.
  • Minst 3 års erfarenhet av att ta fram budskap och skapa text för bland annat nyhetsbrev, leadkampanjer och webben
Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på hr.collectors@visma.com.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga