Visma Visma Comenius AB · Publicerad 13 nov 2020

Om rollen

I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår rekryteringslösning Visma Recruit. I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår rekryteringslösning Visma Recruit. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner och/eller hitta effektivare arbetssätt. Som konsult arbetar du i gränslandet mellan system och verksamhetsprocesser.

Då våra kunder finns i hela landet så finns det flera möjligheter avseende din placeringsort. Du arbetar nära kunden och konsulterar både på distans och på plats hos våra kunder. I tjänsten ingår resor till kunder i hela landet. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Implementering av Visma Talent Solutions systemlösningar med fokus på rekrytering.
  • Rådgivande roll inom digitala rekryteringsprocesser.
  • Hålla utbildningar, workshops och presentationer.
  • Vara med och bidra till att utveckla Visma Talent Solutions erbjudande och förbättra våra produkter och tjänster.
Vem söker vi

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom HR och rekrytering. Rekrytering behöver inte varit huvudfokus men en arbetsuppgift inom HR-arbetet. För att lyckas bra i rollen behöver du ha erfarenhet och förstå HR-processer, men också tycka om att arbeta med digitala verktyg och ser dem som en möjliggörare för att utveckla HR-processer.

Du är lyhörd och kan fånga upp dina kunders behov på ett bra sätt och anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation. Du trivs med att hålla presentation, föreläsningar och utbildningar och kan anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete samt leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Europas mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 30 nov 2020.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma is the leading provider of products and services within software, outsourcing, purchase, payment, store data, IT project, tenders and procurement. 7440 employees, including more than 1,500 in Sweden, simplifies and streamlines the business processes of 400,000 customers in both the private and public sectors. 2015 net sales amounted to 8.338 billion Norwegian kroner. Visma AS is the parent company of the Group, which is owned by KKR, HgCapital, Cinven and Visma management.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga