Visma Visma Proceedo · Publicerad 23 feb 2021

Vill du veta hur Visma Proceedo utgör en länk i Sveriges hantering av Covid19-vaccin? Vill du jobba med tekniska lösningar som skapar värde på riktigt? Då är Visma något för dig. Om du liksom vi brinner för smarta IT lösningar som gör skillnad på riktigt har vi nu en spännande roll för dig!

Hos oss får du jobba med cloudtjänster i framkant i en kundnära roll där ditt huvuduppdrag utgörs av att implementera Purchase to Pay-lösningen Visma Proceedo hos våra nya kunder, som utgörs av regioner, kommuner, offentliga myndigheter och större bolag inom privat sektor. Du kommer också driva förbättringsprojekt tillsammans med våra befintliga kunder.

Vi jobbar självklart flexibelt, där en mix av att jobba hemma, hos kund och på kontoret är självklart. Huvudkontoret finns på Lindhagen, Stockholm, men ditt team finns också distribuerat till Göteborg och Riga. Under pandemin utgår vi alla självklart hemifrån med stöd från de bästa plattformarna för ett effektivt teamwork på distans.

Hur är det att jobba som Projektledare/applikationsspecialist på Visma Proceedo?
Milkias är en av flera i teamet och han beskriver rollen så här:

"Det är väldigt roligt att få vara en del av att lösa våra kunders utmaningar genom att sätta mig in i deras organisationer och verksamheter för att finna olika möjligheter. Det absolut bästa med mitt jobb är däremot alla mina kollegor. Alla är alltid villiga att hjälpa till när det behövs och tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö där vi samlar på oss kunskap, lär oss av varandra och samtidigt har det väldigt kul."

Om rollen
Som projektledare/applikationsspecialist ansvarar du för och leder våra implementationsprojekt av den molnbaserade e-handelslösningen Visma Proceedo hos våra kunder. Du använder dina projektledaregenskaper och tillsammans med ditt projektteam ansvarar och verkställer du på systemleverans på ett effektivt, kvalitetssäkert sätt inom utsatt tid. Vidare planerar du och leder utbildningar samt workshops för administratörer i lösningen, både internt och för kund. Du driver förbättringsprojekt i syfte att optimera våra kunders viktigaste affärsprocesser. Du ingår i Team Consulting och du rapporterar till Consulting Manager. Med ditt genuina engagemang för kunder, ditt driv och din tydliga profil som lagspelare har du rätt förutsättningar till att lyckas hos oss. Det är till stor fördel om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med Purchase to Pay tjänster, inköpslösningar eller ekonomisystem.Det förekommer planerade resor till kunderna inom Sverige och Norge.

Vad är Visma Proceedo?
Visma Proceedo är en molnbaserad lösning för att effektivisera processen från inköp till betalning och är idag marknadsledande inom offentlig sektor i Sverige. Dessutom är Visma Proceedo nyckel till effektivisering av operationellt inköp och fakturautomatisering för flertalet skandinaviska koncerner. För att läsa mer om Visma Proceedo besök www.visma.se/purchase-to-pay och för att läsa mer om Visma som koncern besök www.visma.se

Din profil
Vi söker dig med en akademisk bakgrund som systemvetare eller dig som förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivet. Du har tidigare erfarenhet inom IT där du framgångsrikt har arbetat med implementering av system, kopplat till ekonomi, inköp och/eller e-handel. Det är till mycket stor fördel om du har erfarenhet av molntjänster och Visma Proceedo. Vi ser gärna att du nyfiket håller dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom "Purchase to Pay", är lyhörd och lösningsorienterad sett till våra kunders utmaningar. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du pålitlig och serviceinriktad, har ett intresse för system och tycker det är roligt att leda och lära ut. Du är kommunikativ och delar gärna med dig av kunskap för att tillsammans med dina kollegor nå gemensamma mål. Vidare är du strukturerad, systematisk och har god prioriteringsförmåga. Du har en vana av att hantera kundkontakter och är inte främmande för att tala inför grupp.

Din ansökan
Skicka in din ansökan bestående av CV och ett personligt brev. Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 22 mars 2021. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Erica Masman tfn: +46 725 72 73 96.

Välkommen med din ansökan!

Visma Proceedo AB ingår i Visma Gruppen och är ledande leverantör inom Purchase to Pay lösningar till offentlig sektor. Med mer än 680 000 användare i vår P2P lösning Visma Proceedo hjälper vi våra kunder att automatisera 3 miljoner ordrar och 10 miljoner fakturor om året.

Vi är idag 83 medarbetare fokuserade på leveransen av Proceedo, men med stödet och kompetensen från 10 000 andra cloud fantaster inom Vismakoncernen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Proceedo AB tillhandahåller molnlösningar för inköp- och fakturahantering (Purchase-to-Pay) till offentlig och privat sektor. Vi är 85 medarbetare anställda i Stockholm, Göteborg, Oslo, Riga, Vilnius och Sibiu. Våra kunder finns i Sverige, Norge Finland och Danmark. Vi söker nu dig som vill vara en viktig del i vår tillväxtresa där vi genom best of breed produkter skapar värde för våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga