Visma Visma Software AB · Publicerad 21 okt

Har du stort intresse för försäljning men är trött på att ringa kalla samtal? Vill du hjälpa Visma Softwares kunder och förenkla deras vardag? Då låter det som att du är redo att ta nästa steg i karriären - sök rollen som Junior Account Manager!

Om tjänsten
Vi söker nu en Junior Account Manager som vill vara med och driva expansionen av Visma Severa på den svenska marknaden. Visma Severa är ett molnbaserat system som är enkelt att lära sig och uppskattas av kunder i flera länder. Du kommer att vara en del av Cloud teamet i Stockholm som består av medarbetare med olika roller och tillhör bolaget Visma Software. Vi är i dagsläget 115 anställda och är ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en koncern. Du har möjlighet att utvecklas i din roll genom kompetensutveckling samt goda karriärmöjligheter inom koncernen.

Här trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Det händer mycket på bolaget och att komma med egna idéer uppskattas! Du får en gedigen introduktion av bolaget och systemet samt en möjlighet att få gå bredvid en kollega den första tiden. Vidare erbjuds du fina förmåner som tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och friskvård. De har även kickoffer med teamet och med hela bolaget varje år.

Arbetsuppgifter
Visma Severa är en webbaserad affärslösning med realtidsrapportering och hanterar projekt, tid, fakturering och CRM. Läs gärna mer om produkten på (www.severa.com). Du har i största utsträckning kontakt med kunder i Stockholmsområdet och det rör sig ofta om konsultbolag, advokat- arkitekt- och mediebyråer. Genom leadsgenerering från marknadsavdelningen tar du kontakt med intresserade kunder och genomför en behovsanalys. Du genomför webbdemos och personliga möten för att ge kunden en så bra bild av systemet som möjligt. Du har ett tätt samarbete med dina teamkollegor och andra funktioner internt och ansvarar självständigt för att avsluta affären.

Du kommer till exempel att:
 • Ha kontakt med kunder via mail, telefon samt i personliga möten
 • Sköta förhandlingsarbetet
 • Delta i upphandlingar
Vi söker dig som:
 • Har ett tydligt affärstänk och erfarenhet av försäljningsarbete
 • Har grundläggande ekonomi- samt systemförståelse
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Ditt främsta arbetsspråk är svenska och koncernspråket är engelska. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men inget krav. Vi tror att du befinner dig i början av din karriär och har arbetat ett par år i en försäljningsroll. Du kan identifiera affärsmöjligheter och vårdar kundrelationer. Att arbeta mot uppsatta mål är något som triggar dig och du har fokus på rätt saker. Dyker det upp hinder på vägen ser du till att lösa dem utan att tappa modet. Du klarar av att självständigt driva ditt arbete framåt och fatta egna beslut. Att få till ett fungerande samarbeta med dina kollegor är en tydlig styrka hos dig och du uppskattar att arbeta i ett klimat med en stark laganda.
 • START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • OMFATTNING: heltid, tillsvidare
 • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider
 • PLATS: Lindhagen, Stockholm
 • Frågor kring tjänsten? Rekryterande chef, Nina Lemic, Cloud Sales Manager: nina.lemic@visma.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga