Visma · Publicerad 18 nov

Har du en passion för mjukvaruarkitektur och välkonstruerade mjukvarusystem? Vill du vara med och bygga några av de mest spännande och innovativa produkterna inom offentlig upphandling och avtalshantering, som gör verklig skillnad och säkerställer att vårt gemensamma statliga kapital används så effektivt som möjligt?

Om rollen

Som systemarkitekt hos oss är du en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att tjänsternas arkitektur håller en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och innovation. Du kommer både att få jobba med våra befintliga, marknadsledande system inom upphandling likväl som att vara instrumental i att utveckla nya, innovativa tjänster och system. Rollen innebär också en möjlighet att ta ett centralt ansvar för hela vår plattform och vår produktkatalog och vara ett bollplank och en samtalspart för andra systemarkitekter i organisationen.

Vi ser helst att du är en person som älskar att skapa ordning i komplexitet och som frodas när du ställs inför nya, spännande utmaningar. En positiv attityd är viktigt och du ser snarare möjligheter än problem och du vågar utmana dig själv och sporra dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du kommer att jobba tätt ihop med utvecklare, testare, användbarhetsexperter och produktägare i effektiva, autonoma och agila utvecklingsteam och bör gilla att jobba i grupp. Du kan tänka framåt och visualisera arkitekturella lösningar baserat på omständigheter och krav och du gillar att hitta nya vägar och ligger gärna i bräschen för nya tekniker och tankesätt.

Vi tror att du
 • har mycket goda kunskaper av utveckling inom .Net och C#
 • har kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk.
 • är duktig på att skapa en effektiv och hållbar arkitektur som är välanpassad för sitt syfte samt är kapabel att visualisera och förmedla denna tekniska vision till övriga intressenter.
 • kan fokusera på detaljer utan att tappa helhetsbilden
 • är analytisk, kreativ, strukturerad och lösningsorienterad
 • är van att jobba agilt och lean
Vi erbjuder
 • möjligheten att jobba med spännande, ny teknik i produkter som har stort samhällsvärde
 • utmanande, spännande och varierande arbetsuppgifter i allt från små tjänster med micro-arkitektur och till utveckling av affärskritiska Enterprise-level system.
 • en inkluderande och belönande atmosfär med kompetenta kollegor
 • bra möjligheter till personlig utveckling
 • marknadsmässigt bra villkor
 • en miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet
Vill du vara med på vår resa? Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Team Manager Michael Fagré, michael.fagre@visma.com
Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Rekryteringen hanteras av
Visma