Visma · Publicerad 6 okt 2021

Är du snart klar med dina studier inom Data och/eller IT, och samtidigt intresserad av en karriär där du kan påverka miljoner av användare runt om i Europa?

Vill du samtidigt ha utrymme till att innovera och vara en del av en arbetsplats där du blir uppmuntrad att forma morgondagens samhälle genom teknologi? I Vismas Tech Talent - Software Engineer Program adresserar vi detta och vi tror det är den perfekta starten på din karriär.

Visma är ett tech-bolag med fokus på tillväxt som levererar affärskritiska produkter som bidrar till social nytta samt en hållbar framtid till företag i alla storlekar och branscher. Vi tror på möjliggörande genom användning av teknik. Vårt huvudsyfte är att hjälpa företag och organisationer att växa och att arbeta mer effektivt. Det leder till bättre affärer, bättre karriärer och bättre liv.

I Software Engineer-programmet kommer du under ett år att få jobba i tre olika produktteam i Visma och lära från anställda med stor erfarenhet inom produktutveckling. Du kommer även få möjlighet att utveckla dina egna kompetenser inom de ledande teknologierna genom workshops och events på Vismas kontor runt om i Europa. Efter programmets slut kommer du bli en del av ett fast produktteam. Software Engineer-programmet är ett internationellt program, vilket innebär att du blir en del av en grupp med närvaro i Danmark, Sverige, Finland och Nederländerna.

Vad du kan få möjlighet att jobba med i Visma
 • Public cloud-platformer (Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform)
 • Programmeringsspråk (Java, C#, .NET bland annat)
 • Front-end teknologier (Angular, React, Kotlin, Vue)
 • App-teknologier (React Native, Xamarin)
 • Databasteknologier (MySql, MS SQL, MongoDB)
 • Agila metoder (Scrum, Kanban)
Vi tror du kommer att lyckas i detta program om du
 • Brinner för mjukvaruutveckling och programmering
 • Är intresserad av att jobba med något eller flera olika områden inom programvaruutveckling, så som back-end, front-end, cloud-teknologi, artificiell intelligens, UX och säkerhet
 • Är motiverad till att leverera kod som gör reell skillnad i världen i några av Vismas snabbast växande produkter
Vi kan erbjuda dig inom Vismas Tech Talent - Software Engineer Program
 • Stöd och möjlighet för vidareutveckling genom kurser, workshops och mentorskap
 • En fantastisk arbetsmiljö med passion för programvaruutveckling. Lär känna våra anställda och deras expertisområden här
 • Arbete på tre olika projekt tillsammans med olika produktteam i Visma under ett år
 • Stöd för att hitta din drömposition inom ett av Vismas produktteam efter programmets slut
 • Engagerade chefer med hög vana att leda distribuerade team
 • Möjlighet att påverka kvaliteten och framgången för Vismas produkter de kommande åren
 • Utrymme för dig att kunna utforska och applicera nya teknologier
Du kan läsa mer om hur det är att jobba med tech i Visma här.

Sista ansökningsdag är 22 november 2021.
I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt högskole- och gymnasiebetyg. Vi går igenom samtliga ansökningar kort efter att ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor om programmet kontakta då Kejsi Gjordeni - kejsi.gjordeni@visma.com. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma är en koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga