Visma · Publicerad Idag 00:00

Ta chansen att söka det perfekta sommarjobbet! Visma ger duktiga och motiverade IT- och ekonomistudenter på masternivå möjligheten till jobb som summer intern i 6 veckor. Hos oss får du omsätta teori till praktik och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet i en av Nordens snabbast växande teknologikoncerner.

Vismas summer internship är projektbaserat och du kommer från första dagen på jobbet att vara ansvarig för planläggning och genomförandet av ett riktigt projekt, givetvis med löpande stöd och feedback från projektägare, chefer och kollegor. Du kommer att få ett eget huvudprojekt som du arbetar självständigt med under dina 6 veckor. Utöver detta kommer du att få driva ett mindre sidoprojekt tillsammans med våra andra summer interns. Projekten väljs ut med omsorg och baseras på reella case som är strategiskt betydelsefulla för Visma.

Under internshipets gång kommer du få möjligheten att delta i interna reviews, relevanta kurser inom exempelvis presentationsteknik och projektledning samt sociala arrangemang. Detta ger dig en unik möjlighet att vässa ditt CV inför examen, lära känna Vismas företagskultur samt bygga ett värdefullt yrkesnätverk.
  • Start: juli 2017
  • 8 veckor varav 2 veckors semesteruppehåll
  • Placering: Vismas kontor på Kungsholmen i Stockholm
  • Flexibla kontorstider
  • Konkurrenskraftiga villkor
Känner du igen dig i nedanstående punkter? Tveka då inte att söka!
  • Studerande inom business/management eller teknologi/IT med mindre än två år kvar av din masterutbildning
  • Kan visa upp goda akademiska resultat
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
  • Intresse för business och projektledning inom IT-branschen
  • Nyfiken, initiativrik och självgående
Sista ansökningsdag är 27 november 2016. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt gymnasie- och högskolebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Vi går igenom samtliga ansökningar kort efter att ansökningstiden har löpt ut, och du kan förvänta dig att höra ifrån oss då. Intervjuer kommer att äga rum i Stockholm fredag 2 december.

En ytterligare ansökningsrunda genomförs under våren, men för att säkra en plats så rekommenderar vi dig att söka redan nu.

Eventuella frågor om programmet kan ställas till Emma Blomberg på Visma: emma.blomberg@visma.com eller 070-313 7164.

Läs mer om Vismas Summer Internship

Klicka här för att läsa om vad förra årets summer interns hade att säga om sommaren på Visma
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga