VivaMediaAB · Publicerad 29 sept

Viva Media Group fortsätter att växa. Nu söker vi affärsdrivna marknadsförare med digital spetskompetens till våra kontor i Uppsala och Stockholm!

Rollen:

Du kommer att arbeta med att optimera våra kunders marknadsföring inom Adwords och andra digitala kanaler. Som Campaign Manager inom SEM hos oss innebär det att du arbetar med:
  • Utveckling och optimering av online-kampanjer i linje med kunders strategi och målsättning.
  • Utveckling av nya och befintliga sökordsportföljer och kampanjer.
  • Optimering av sökordsportföljer och kampanjer för att maximera avkastningen av kunders annonseringsbudget.
  • Analys av landningssidor och utarbetning av handlingsplan för konverteringsoptimering.
  • Att utveckla kundrelationer över tid tillsammans med dina kollegor.
  • Föreslå nya sätt för hur vi kan arbeta med våra kunders annonsering.
  • Att sprida din värdefulla kunskap inom företaget.
Utbildning och erfarenhet:

Vi söker dig som har en passion för marknadsföring och dess möjligheter. Du har en bred kunskap inom olika digitala mediekanaler och ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad om utvecklingen samt produktkunskap inom medievärlden. Du har en adekvat eftergymnasial utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbetat med Adwords tidigare. Men viktigast är att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och att du är driven, flexibel och besitter en god analytisk förmåga. Du är nyfiken, framåt och fungerar mycket bra i samarbete med andra. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Tillsammans ger vi dig den utbildning och de verktyg du behöver för att lyckas i ditt uppdrag!

Som person är du:
Du finner tillfredsställelse i att skapa resultat för våra kunder och präglas av en stark serviceanda och affärsmässighet. Din förmåga att hantera flera samgående projekt är mycket god, och du är analytisk, organisatorisk och noggrann. Sist men inte minst är du proaktiv, ansvarstagande, lösningsfokuserad, kan hantera stressiga situationer och präglas av en positiv anda med inställningen att "allt är möjligt!".

Ansökan
Passar du in på ovan är du välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev genom att trycka på ”Sök tjänst”. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag är 2016-11-24. För frågor relaterat tjänsten vänligen kontakta Robert Rollert, Head of Paid Media robert.rollert@vivamedia.se eller tel 0736-99 11 49

Om Bolaget
Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns på flera orter i Sverige och Norge.
+ Läs mer om jobbet