Voitto · Publicerad 23 sept 2021

Gazella rekryterar nu en Senior Redovisningskonsult till nytänkande Voitto, ett bolag med mål att förenkla företagande samtidigt som man skapar förändring för ekonomer. Nu utökar bolaget sitt kvalitetsteam och söker dig som, precis som dom, tänker smart och vill skapa förändring i bokföringssverige.

Som en del i Voittofamiljen och deras kvalitetsteam, kommer du i denna roll säkerställa att bolaget fortsätter hålla högsta kvalitet på sin bokföring. Du arbetar i ett sammansvetsat team, där du varje dag är med och förbättrar vardagen för alla bolagets ekonomer. Genom granskning, kontroller och utbildning hjälper du dina kollegor med svåra bokföringsfrågor som både förbättrar och ger ekonomerna ett jämnare arbetsflöde.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vad Voitto erbjuder dig
Voitto erbjuder dig möjlighet att arbeta 100% på distans i ett nytänkande och expansivt bolag som främjar utveckling både för individen och kunderna. Voitto ser mycket positivt på nya initiativ affärsmässigt och välkomnar nya idéer på hur man kan hjälpa sina kunder på ett bättre sätt och med nya typer av tjänster. Här finns alltså gott om utrymme att växa både i rollen och i bolaget.

Din utmaning
  • Arbeta i Voittos egna, smarta, välutvecklade system som hjälper dig och bolagets ekonomer dagligen.
  • Kvalitetsgranska årsredovisningar och bokföringsunderlag.
  • Utbilda, guida och hjälpa Voitto-ekonomer framåt i sitt arbete.
  • Ta hand om kunders löpande bokföring och momsdeklaration.
  • Driva nya initiativ och verka för att stärka Voittos tjänsteutbud.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en stark bakgrund inom redovisning, inte minst för mindre och medelstora bolag. Du har sannolikt en bakgrund som antingen redovisningskonsult eller från arbete i roller som redovisningsekonom eller revisor. Du har regelverkskunskap inom både K2 och K3 från ditt tidigare arbete. Vidare ser vi att du har god vana av att granska bokföring, bokslut och årsredovisningar. Sannolikt har du också en ekonomiutbildning på högre nivå.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är initiativtagande och som arbetar bra både självständigt och i grupp. I denna roll kommer du bli en del av en grupp där man ges utrymme till att tycka och tänka för att främja en konstruktiv och utmanande miljö. Det är därför viktigt att du trivs i en snabb och kommunikationsdriven miljö. Du bör inte vara rädd för att möta problem som kan uppstå, utan vi ser gärna att du istället är en person som motiveras av nya utmaningar. Vidare har du vana av att agera pedagogiskt och bidra med din kunskap till dina kollegor och kunder.

Om Voitto
På Voitto har man som mål att tillsammans förändra bokföringsbranschen och ställer sig dagligen frågan: Hur kan vi göra det enklare, roligare och mer lönsamt att starta och driva företag. Deras andra mål är att även skapa förändring för ekonomer. Både för deras egna, men även för alla ekonomer i hela branschen. Läs mer om Voitto på deras hemsida.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för tjänsten på Gazellas hemsida via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Voitto med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Krieger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, gustav.krieger@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Ladda upp CV och sök tjänsten" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga