VoltAir Systems AB · Publicerad 14 maj 2020

Arbetsbeskrivning
Som säljare utvecklar och fördjupar du långsiktiga affärsrelationer med befintliga kunder samt identifierar och vidareutvecklar nya. Utifrån framtagen målplan har du kontakt med kunder via telefon, personliga besök, presentationer och liknande. Baserat på identifierat kundbehov tar du tillsammans med vår avdelning för teknisk support fram tekniska lösningar och du driver försäljningsarbetet från offert med kommersiella villkor till avslutad affär.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av försäljning av produkter med ett tekniskt innehåll, gärna från bygg- eller ventilationsbranschen. Du har också erfarenhet från något på marknaden förekommande CRM-system och det är en självklarhet att kontinuerligt utvärdera ditt säljarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du kommunikativ och förtroendeingivande samt är en lagspelare med stort eget driv.

Språkkunskaper
Svenska och engelska i tal och skrift.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Stefan
Allemyr via telefon 076 771 22 00.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-06-22.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VoltAir producerar och levererar luftbehandlingsaggregat och system med fokus på bästa totalekonomi för entreprenörer och fastighetsägare. I nära samarbete skräddarsyr vi lösningar för såväl fabrikstillverkade enhetsaggregat som platsmontage. Ofta i en totalleverans avsett för multifunktionella fastigheter.

VoltAir ingår Volution-koncernen där huvudkontoret är placerat i Crawley strax söder om London, England.

VoltAir erbjuder nu en spännande tjänst som säljare med stora möjligheter att utvecklas
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler jobb från VoltAir Systems AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga