WH Group AB · Publicerad 11 sept 2020

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill testa en ny bransch och ha tryggheten i att vara anställd? Fler kunder väljer oss som partner och vi vill nu stärka upp med fler engagerade kollegor! Du kommer arbeta brett med dina kunders ekonomi och utvecklar dina företag genom god verksamhetsförståelse. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar.

Har du gedigen bakgrund som konsult inom redovisning, är bekväm i ett större affärssystem? Då vill vi gärna ha dig med på vår spännande tillväxtresa! Som person är du driven och noggrann. Du agerar självständigt och med lyhördhet för verksamhetens behov.

DIN VARDAG

Du kommer arbeta med kunder, i både mindre och medelstora bolag, som konsult med rådgivning inom ekonomi och redovisningstjänster. Ofta har du nära samarbete med såväl ägare som VD för att stötta organisationen med stöd vid till exempel revision och kontakt med myndigheter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera den löpande bokföringen, månadsbokslut och årsbokslut
  • Genomföra in- och utbetalningar samt lönehantering
  • Löpande ha avstämningar med kund
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra

VEM ÄR DU?
Du är en erfaren redovisningsekonom eller business controller och har förmåga att snabbt sätta dig in i hur företaget fungerar. Du motiveras av en varierande vardag med flera olika kontaktytor internt såväl som externt. Som person är du utåtriktad, prestigelös och sätter kunden i fokus.

För att lyckas i rollen är det positivt om du har förmågan att snabbt skifta perspektiv samt hantera flera aktiviteter parallellt. Ansvarstagande och att du har förmågan att periodvis hantera hög arbetsbelastning är två framgångsfaktorer för rollen. Du har erfarenhet från redovisningsarbete och har arbetat som konsult.

Du kan vara redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet.

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER
  • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
  • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
  • Centralt läge
  • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Våra lösningar är baserade på affärssystemet Visma Business och Visma.net, i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag ett 40-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka.

Vårt ekonomi- och redovisningsteam består av fem konsulter i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler jobb från WH Group AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga