Watercircles Sverige AB · Publicerad 23 sept 2021

Säljare till WaterCircles Försäkring

WaterCircles grundades 2010 och erbjuder sakförsäkringar för konsumentmarknaden. Under andra halvan av 2021 kommer även ett första erbjudande för företag (personbil/lätt lastbil) att lanseras. Sedan starten har WaterCircles aktivt arbetat med miljön i fokus och engagerat sig i det som rör miljö- och hållbarhet. WaterCircles erbjuder som ett av få försäkringsbolag försäkringar med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval samt är även ISO 14001 miljöcertifiering. WaterCircles samarbetar med Munich Re som är ett av världens största återförsäkringsbolag, vilket skapar en stabil och trygg bas för verksamheten. Med en affär i balans, en stark miljöprofil och mycket konkurrenskraftiga produkter till attraktiva premier för definierad målgrupp, har WaterCircles en intressant position för vidare tillväxt. WaterCircles är verksamt på den norska och svenska marknaden och har ca hundra anställda (+ externa agenter i Norge). Antalet kunder uppgår till ca 60 000 och affärsvolymen ligger på drygt 500 MSEK med en årlig (och fortsatt planerad) tillväxt på runt 20 %.

Arbetsuppgifter

WaterCircles är i en expansiv fas och behöver förstärka säljorganisationen med ett flertal telefonsäljare.

I rollen som telefonsäljare arbetar du heltid med försäljning av bolagets olika varumärken (de egna fristående varumärkena WaterCircles, SafeTown och Select samt whitelabel-varumärken som Caravan Club Medlemsförsäkring, Aktiespararnas Medlemsförsäkring och Skattebetalarnas Medlemsförsäkring med flera). Inom försäljningsavdelningen finns en tydlig karriärstege som utgår från erfarenhet, kunskap och uppnådda resultat (både försäljning och kvalitativa parametrar). Du kommer du att arbeta med proaktiv försäljning (utgående telefoni) på ett genomarbetat och strukturerat sätt som uppföljande kontakter efter kampanjutskick, riktade erbjudande till icke kunder i målgruppen etc.

Som nyanställd kommer du att genomgå vår introduktionsutbildning och då få lära dig allt du behöver om oss, vårt hållbarhetsarbete, våra produkter, försäkringssystemen, försäkringsvillkor, varumärken, samtalsmetodik etc.

Utbildning/bakgrund

Du har arbetat i något eller några år som säljare eller som kundservicemedarbetare inom privat- eller företagsmarknaden. Det är positivt om du har erfarenhet från försäkringsbranschen, livförsäkring, bank eller finans. Det viktigaste är dock din förmåga att åstadkomma långsiktigt starka försäljningsresultat samt ge våra kunder den rådgivningen och servicen de verkligen förtjänar. Eftergymnasiala studier är meriterande.

Personliga egenskaper
  • Du älskar försäljning och dialogen med kunden
  • Du är proaktiv, driven och strukturerad
  • Du sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem.
  • Du är engagerad, entusiastisk och positiv
  • Du vill och strävar efter att hela tiden bli bättre
  • Du är seriös, trovärdig och professionell
  • Du vill vara en del i att erbjuda marknadens mest hållbara försäkringar och känner ett engagemang för detta
I samband med en eventuell anställning kommer en bakgrundskontroll att göras i enlighet med Lag om försäkringsdistribution
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga