Wise (Pace) · Publicerad 12 juni 2019

Är du vår nya fartfyllda kollega? Vi på The Pace, ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserade på rekrytering och konsultuthyrning av tjänster inom Business Administration, söker dig som vill ha en utmanande roll där du får arbeta kvalitetsmedvetet och relationsbyggande!

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring.

The Pace tillsammans med dig
Det har varit ett par år av framgångsrik tillväxt för The Pace och vi har nu blivit ett sammansvetsat team på åtta personer. Vårt namn står för takt och fart, något som genomsyrar hela vårt team och tillsammans har vi hjälpt många kunder och kandidater att hitta rätt person och rätt roll.

Nu ska en av våra konsultchefer, Stephanie Grammenidis, flytta till Göteborg för att bygga upp The Pace. Därför vill vi nu förstärka vårt team med ytterligare en kollega i Stockholm.

Som konsultchef hos oss ansvarar du för att driva rekryteringsprocesser tillsammans med en Talent Acquisition Specialist för att stötta kunder i deras behov inom uthyrning. Du kommer att ha personalansvar för ett antal konsulter som du regelbundet följer upp och utvecklar. Du har även ett säljansvar där du är ansvarig för dina kunder och din egen försäljning.

Du kommer också att vara delaktig i våra interna projekt där vi ständigt ser över och justerar arbetssätt för att förbättra upplevelsen för vår konsultverksamhet.

Vem är du?
Du är en prestationsinriktad person med stor social förmåga. För dig är det naturligt att nätverka och att träffa människor är bland det bästa du vet! Nu när du söker nästa utmaning vill du kanske hitta en arbetsgivare som tar dina idéer på allvar och där du ges ett stort eget ansvar att nå dina mål? Är du också bra på att strukturera din vardag? I så fall har du kommit rätt, här är det mesta möjligt.

Du är van att arbeta proaktivt, du gillar att hitta lösningar och vill göra saker på nya sätt. Du är initiativrik och drivande och du ser möjligheter. Ditt engagemang smittar av sig både på oss internt men också till våra kunder och konsulter.

Har du har erfarenhet av konsultförsäljning och har arbetat som konsultchef tidigare? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!

Om The Pace och Wise Professionals
The Pace är sedan drygt två år tillbaka ett affärsområde inom Wise Professionals och vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD-assistent, Executive Assistant, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en mötesplats för kunder, kandidater, konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Hos oss får du vara med och bygga ett företag som utmanar en traditionell bransch - vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Vi är övertygade om att om DU mår bra mår vi bra - därför är hållbarhet och hälsa något vi värnar om. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del. Vi sitter i en av Hötorgsskraporna tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group som är en helhetsleverantör inom HR med 12 verksamheter och cirka 800 anställda samt noterat på Nasdaq Small Cap.

Nyfiken?
Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av The Pace får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.thepace.se. För specifika frågor gällande rollen får du gärna kontakta Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi är majoriteten tjejer så vi ser gärna manliga sökande!

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! Urval kommer att ske löpande - Sök nu!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga