Wise IT · Publicerad 1 juli 2021

DIN VARDAG
Som Account Manager har du en nyckelroll med ett helhetsansvar för hela försäljningsprocessen från start till mål. Du driver själv hela köpprocessen, från prospektering, kontakt, möte, lösningsförslag, avslut och utveckling. Affären kräver hög marknadsnärvaro och aktivitet både genom relationsförsäljning och nätverkande internt såväl som externt då våra kunder idag är både stora och små verksamheter och organisationer. Vår styrka är att våra Account manager har en förmåga att skapa värde för våra kunder och agera ”trusted advisers” baserat på en god förståelse för IT i en komplex verksamhetsvärld.

Proaktivitet i relationsbyggande, arbeta med våra kunder och avtalskunder, bygga din egen pipe och ha ett tätt samarbete med övriga organisationen är naturlig del i din vardag. Du kommer även delta i forum på koncernnivå för att öka Wise Groups korsförsäljning. Detta innebär att agera rådgivande och konsulterande i kunddialogen, men också att våga utmana våra kunder för att tillsammans kunna möta verksamhetens, omvärldens och kandidatmarknadens krav.

Passar vi dig
Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid företagskulturen som grundas i värderingarna passion, samarbete, ansvar och mod. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag - både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

På Wise IT det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Man erbjuds så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.

Då vi ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett stort och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater tillsammans med våra systerbolag - K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly, Edge och Wise Consulting - som vi även delar fina lokaler med. Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm och rapporterar till vår regionchef som älskar att jobba med kollegor som driver sin egen agenda och generöst bidrar till helheten.

VEM ÄR DU?
  • Du trivs i tillväxtorganisationer och vet att det krävs hårt jobb, struktur och ihärdighet för att lyckas.
  • Du är en säljprofil som på egen hand ständigt snappar upp trender och är nyfiken på hur vårt näringsliv utvecklas och varför.
  • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare.
  • Du har god förståelse för IT och du har tidigare arbetat med tjänste -/och lösningsförsäljning i några år. Erfarenhet från konsultaffären är starkt meriterande.
  • Som person brinner du för att skapa kundnytta, är trygg och engagerad.
  • Du har dokumenterade försäljningsframgångar och tar ansvar för att skapa affärer, från inledande diskussion till avslut.
  • Förmodligen har du en högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig och du uttrycker och formulerar dig obehindrat i såväl tal som skrift på både svenska och engelska
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Slog ditt hjärta precis dubbelslag? Då vet du vad du ska göra - varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara våra urvalsfrågor (går snabbt!)

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på vårt systerbolag SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Intervjuer kommer att hållas mellan vecka 33-35. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga