Wise IT · Publicerad 17 aug 2021

Som Bid Manager hos Wise IT kommer du framförallt att sälja våra konsultlösningar och mestadels via anbudsförfaranden. Du kommer att vara vår specialist och projektledare i större anbudsprocesser och leda detta försäljningsarbete för vår svenska verksamhet. Detta är en viktig funktion för oss, där du har en strategisk roll mellan vår sälj - och leveransorganisation. Du strukturerar, driver på och följer upp anbudsprojekten, där du hela tiden involverar säljare, konsultchefer, chefer och specialister kring olika kundcase. Du skriver välformulerade texter, ansvarar för att anbuden är ekonomiskt försvarbara samt säkerställer att leveranskapaciteten finns via tät dialog med våra affärsområdeschefer och regionchefer. Du kommer vara drivande i dialog med våra kunder både innan ett avtal är signerat, samt efter vunnet avtal för att maximera Wise IT’s möjligheter till kvalitativ leverans.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett välrenommerat och expanderande företag med ledande position på marknaden. Vi värnar om våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsammans och firar framgångar. Vår kultur kännetecknas av korta beslutsvägar, snabbrörlighet samt innovation och flexibilitet - här har du stor möjlighet att styra din egen kalender.

Du kommer att jobba med ett ambitiöst, varmt och drivet team. Då vi ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom konsult-och rekrytering samt HR, får du även tillgång till ett stort och relevant kontaktnät av kunder tillsammans med våra systerbolag - K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly, Edge och Wise Consulting - som vi även delar fina lokaler med. Att bli en ”Wise’are” innebär att få arbeta med ett gäng proffsiga och nyfikna kollegor. Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm och rapporterar till vår Regionchef, Stockholm

Om dig
  • Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med upphandlingar mot större konton - gärna i en konsultverksamhet
  • Du tycker om att skriva texter både på svenska och engelska och har erfarenhet från roller där detta varit en viktig del av ditt arbete
  • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor
  • Har du liknande erfarenheter från IT-branschen, så ser vi det som meriterande
  • Du har en akademisk examen/högskoleutbildning
För att du ska trivas med oss - och vi med dig - är det en förutsättning att du vill vara en del av en tillväxtorganisation, att du vet att det krävs hårt jobb, struktur och ihärdighet för att lyckas.

DRÖMKANDIDAT FÖR OSS VORE OM DU SOM SÖKER... är en person som tycker om att arbeta självständigt samt även i team. Det är viktigt att du har förmågan till att se lösningar samt fatta kloka eftertänksamma beslut. Vi söker dig som är positiv, lyhörd och kreativ, kombinerad med en analytisk förmåga. Vi har kul på jobbet, och söker en kollega som har mycket humor, är social samt drivs av samma värderingar som vi - glädje, mod och affärsdriv.

Om wise it
Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Man tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och man lägger stor vikt vid företagskulturen som grundas i värderingarna passion, samarbete, ansvar och mod. Wise IT vågar sticka ut hakan och säga att man faktiskt lever sina värderingar varje dag - både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

På Wise IT det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker man värdesätter högt. Man erbjuds så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Christopher Thorstrand på vårt systerbolag SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga