Wise Professionals AB · Publicerad 1 juli 2021

Mitt namn är Malin Lindeen och jag är nytillträdd affärsområdeschef och det känns det extra roligt att få komma in i det läget vi befinner oss i. Varje individ hos oss kommer vara avgörande för den kommande rörelse vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig som vill vara en del av vår kommande resa. Du kommer vara en viktig nyckelspelare där du får vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Om tjänsten

Vi är ett härligt och kompetent team som gillar att ha kul på jobbet samtidigt som vi brinner för att utveckla vår affär och arbeta mot våra uppsatta mål. Vi bygger vår kultur där vi nyfiket, modigt och professionellt hjälper, stöttar och peppar varandra att lyckas och utvecklas.

Att arbeta som Konsultchef är extremt omväxlande, du rör dig från framtidsmöten med konsulter, till kundmöten och administration. Utöver det kommer du:
  • Bygga ditt eget team av konsulter inom ekonomi & finans
  • Ha ett operativt ledar- och arbetsgivaransvar för konsulter som är ute på uppdrag
  • Search-och urvalsarbete genom intervjuer och tester
  • Upprätta kravprofiler och annonser samt kommunicera budskap i olika kanaler
  • Försäljningsarbete genom att etablera och bygga relationer med kunder
  • Tidrapportering och annan administration
Vem är du?

För att du ska vara i din fulla potential är du en person som drivs av att göra affärer, älskar att bygga relationer med kunder och konsulter. Du har lätt för att skapa förtroende och förstå deras behov på kort och lång sikt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering/konsultuthyrning/bemanning/searcharbete i någon form - gärna inom ekonomi & finans.

Som Konsultchef ser du det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till dina konsulter. Som person är du nyfiken och modig och vill ligga steget före. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet! Du delar vår passion för människor och affären helt enkelt!

Passar vi dig?

Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 60 kollegor och 275 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in eqonomy.se, wise.se och wisegroup.se

Fortsatt intresserad?

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Malin Lindeen på malin.lindeen@wise.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga