Wise Professionals AB · Publicerad 2 dec 2019

Nu söker vi en problemlösande och driven HR-generalist med inriktning mot HR-systemet Workday. Detta är för kommande konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HR-generalist via Wise Professionals i Stockholm.

Ditt uppdrag
Som HR-generalist med inriktning mot HR-system kommer du att vara med på en spännande resa och bland annat hjälpa till i byggandet av struktur och effektivitet. Det här är en kommande roll där du får möjlighet att utvecklas inom ett av de senaste HR-systemen på marknaden samt agera support till chefer inom bolaget. Detta kommer att ge viktiga kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter för dig med ett pedagogiskt sinne som gillar att lära ut och utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för HR-system, service samt att lösa problem! Du kommer få möjlighet att kombinera din kunskap inom IT-system med att ge support samt skapa ordning och reda till deras användare.
Rollen kommer att passa dig som drivs av att arbeta med HR och system och för dig som har ett problemlösande angreppssätt, detta då man kommer vara med och utveckla bolagets rutiner och processer. Att våga driva på ditt eget arbete och kavla upp ärmarna när det behövs är därför essentiellt för att trivas i rollen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är intresserad av och har erfarenhet från HR samt har en digital förståelse. Du har tidigare erfarenhet av förändringsarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av brett HR-arbete. Du har en akademisk bakgrund inom HR, Project Management alternativt Business Administration. Då kunderna vi arbetar med ofta jobbar internationellt är det viktigt att du är kommunikativ på både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du öppen och kommunikativ. Du kan på ett självständigt sätt strukturera ditt eget arbete och dina processer. Du känner dig bekväm med att ha många kontaktytor i en organisation samt kan med lätthet tala inför kollegor och vara delaktig i att sätta upp och hålla i utbildningar. För att trivas i rollern som HR-generalist tycker du om att arbeta i en snabbföränderlig miljö med högt tempo där ditt bidrag räknas.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga( martina.kolga@wise.se) och Jakob Törnell (jakob.tornell@wise.se).Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga