Wise Professionals AB · Publicerad 2 okt

Vill du vara med på vår tillväxtresa och bidra till Affärsområdet LÖN’s fortsatta attraktionskraft mot kandidatmarknaden? Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en Talent Acquisition Specialist. Tillsammans med vår nuvarande Talent Acquisition Specialist, Johan, kommer du att bygga vårt kandidatnätverk inom LÖN för att alltid ha de bästa kandidaterna att presentera till våra konsultuppdrag och rekryteringar.

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade personer som brinner för rekrytering och kandidatupplevelse? Att arbeta i en miljö med kompetenta kollegor samtidigt som det är okej att prova sig fram och göra fel. Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. För oss är passion och kvalitet viktiga ledstjärnor som genomsyrar allt vi gör. Vi är dessutom nyfikna, professionella och modiga.

Tillsammans skapar vi tillväxt och får människor att växa. I vårt Why, vårt DNA, är vi alltid genuint nyfikna på kollegan, kunden, kandidaten och konsulten. Detta skapar en arbetsmiljö av förtroende och lust. Lusten att hjälpa varandra ger bättre affärer och nöjdare kunder och kandidater.

Vad och Hur?

Jag heter Barbara Lidholt och är Affärsområdeschef för AO LÖN, idag bestående av 8 personer.

I det dagliga arbetet jobbar du tätt tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter där du ansvarar för att hitta, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål.

Tillsammans med Johan äger du hela kandidatprocessen från annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Då du ansvarar för vårt kandidatflöde inom LÖN är du medlem i rätt nätverk, du driver och skapar kandidatevents och är duktig på att bibehålla långa relationer.

Du kommer också att vara delaktig i våra interna projekt där vi ständigt ser över och justerar arbetssätt för att förbättra upplevelsen för våra kandidater. Jag tror att du är van vid att arbeta proaktivt, du gillar att hitta lösningar och vill göra saker på nya sätt.

Du är initiativrik och drivande och kan arbeta mot både lång- och kortsiktiga mål. Du trivs i en miljö som är stundvis intensiv. Jag hoppas att ditt engagemang smittar av sig både på oss internt men också till våra kandidater. Du är nyckeln till att vi hjälper våra kandidater och kunder. Hos oss kommer du att få göra skillnad.

Vem?

Du är en prestationsinriktad person som tycker om att ha skoj på jobbet och att teama med andra. För dig är det naturligt att nätverka och att träffa människor. Är du också bra på att strukturera din vardag? Tänka utanför boxen samt ha ett säljande sätt? Förstår du värdet av attraktion? Brinner du för att både utmana och känna dig modig? Är du en nyfiken typ?

Nu när du söker nästa utmaning vill du kanske hitta en arbetsgivare som tar dina idéer på allvar och där du ges ett stort eget ansvar att nå dina mål? I så fall har du kommit rätt. Här är det mesta möjligt. Är du sugen på att söka?

Underbart, men jag är inte riktigt färdig. Jag vill också att du har god förståelse för rekryteringsprocessen, erfarenhet av att hålla egna intervjuer samt en relevant universitetsexamen. Jag tror att du har jobbat minst ett år med rekrytering och att du är redo att anta en ny utmaning. Jag ser det som mycket positivt om du har skaffat dig arbetslivserfarenhet från rekryteringsbranschen men det är inget krav så låt det inte stoppa dig. Kanske har du en bakgrund inom Lön och har fått upp ögonen för rekrytering?

Jag kommer bli din närmsta chef och är nyfiken på vad som lockar dig till oss på Wise Professionals och hur du vill att samarbetet med mig som chef ska fungera. Själv ger jag dig stort eget ansvar, tror på din potential, välkomnar nya idéer och är närvarande i den dagliga verksamheten.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga