Wise Professionals Konsult AB · Publicerad 28 okt

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför kontinuerligt erfarna löneadministratörer för till våra kunder. Uppdragen är på både hel- och deltid och av varierande längd. Konsultuppdragen är i snitt på sex till nio månader och vi kommer att erbjuda dig en tillsvidareanställning hos oss.

Ditt uppdrag

Wise Professionals har många spännande uppdrag inom löneområdet hos ett flertal olika kunder inom varierande branschområden. Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult inom området lön.

Som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ansvara för hela löneprocessen. Du kommer att hantera hela lönekedjan från ax till limpa och ge support i lönerelaterade frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att administrera lön på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Dessutom är det en fördel om du har arbetat i ett flertal olika lönesystem.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer samt sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas du leverera och bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet. Du får på detta sätt en möjlighet att bygga ditt CV och utvecklas inom området.


Din bakgrund


Du har några års erfarenhet av löneadministration och du trivs i servicerollen. Du är noggrann, strukturerad samt duktig på att hantera relationer på olika nivåer i organisationen. Som person är du ansvarstagande och prestigelös.

Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och bygga nätverk inom ditt område. För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, flexibel utåtriktad och positiv.


När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om konsultroller eller om du har andra funderingar kring hur vi arbetar. Jag som arbetar som kandidatansvarig inom vårt affärsområde lön heter Julia Goossens (julia.goossens@wise.se).

Om du tycker att det här verkar intressant så skicka in din ansökan via annonsen. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga