Wise Professionals · Publicerad 15 sept

Till vår kund i Kista söker vi en Administrativ koordinator som ska supportera HR-avdelningen. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som beräknas pågå till och med maj 2017.

Ditt uppdrag

Vår kund är en stor aktör inom sin bransch och som Administrativ koordinator kommer du vara spindeln i nätet och koordinera aktiviteter i samband med ett större internt projekt. Rapportering sker till HRBP.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Utbildningsadministration
  • Mötesbokningar
  • Uppdatering av personallistor
  • Hantera och organisera information i företagets system
  • Övriga administrativa uppgifter
Din bakgrund

Vi söker dig som är i början av karriären, gärna med erfarenhet från en liknande roll och som trivs med att supportera dina kollegor och övriga organisationen med varierande administrativa uppgifter, högt som lågt. För att vara framgångsrik i rollen är du en driven och positiv person som kan hantera flera uppgifter samtidigt och som på ett snabbt och flexibelt sätt har förmåga att prioritera - och prioritera om, när så behövs. Vidare är du lösningsfokuserad, har hög servicenivå och du har god förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet