Wise Professionals · Publicerad 21 feb

Vill du vara med på vår tillväxtresa och bidra till Affärsområdet LÖN’s fortsatta attraktionskraft mot kandidatmarknaden? Nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare med en kandidatansvarig. Tillsammans med vår nuvarande kandidatansvariga Ellen kommer du vara med och bygga kandidatnätverk inom LÖN för att alltid ha kandidater att presentera till våra konsultuppdrag och rekryteringar.

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade människor som gillar sitt arbete? Att arbeta i en miljö med kompetenta kollegor samtidigt som det är okej att göra fel. Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. För oss är passion och kvalitet viktiga ledstjärnor som genomsyrar allt vi gör. Tillsammans skapar vi tillväxt!

Vad och Hur?Jag på bilden heter Barbara Lidholt och är Affärsområdeschef för AO LÖN. I det dagliga arbetet jobbar du tätt tillsammans med våra två konsultchefer och rekryteringskonsulter där du ansvarar för att hitta, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. Du äger hela kandidatprocessen från annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Då du ansvarar för vårt kandidatflöde inom LÖN är du medlem i rätt nätverk, skapar långsiktiga relationer och deltar på mässor/event. Du kommer också att vara delaktig i våra interna projekt där vi ständigt ser över och justerar arbetssätt för att förbättra upplevelsen för våra kandidater. Jag tror att du är van att arbeta proaktivt, du gillar att hitta lösningar och vill göra saker på nya sätt. Du är initiativrik och drivande och du ser möjligheter. Jag hoppas ditt engagemang smittar av sig både på oss internt men också till våra kandidater. Du är nyckeln till att vi hjälper våra kunder och här kommer du att få göra skillnad.


Vem?


Du är en prestationsinriktad person som tycker om att ha skoj på jobbet. För dig är det naturligt att nätverka och att träffa människor är bland det bästa du vet! Nu när du söker nästa utmaning vill du kanske hitta en arbetsgivare som tar dina idéer på allvar och där du ges ett stort eget ansvar att nå dina mål? Är du också bra på att strukturera din vardag? I så fall har du kommit rätt, här är det mesta möjligt. Är du sugen på att söka?

Underbart, men jag är inte riktigt färdig. Jag vill också att du har erfarenhet av att hålla egna intervjuer samt en relevant universitetsexamen. Kanske har du jobbat med lön men vill vidare. Jag ser det som positivt om du har skaffat dig arbetslivserfarenhet från branschen men det är inget krav så låt inte det stoppa dig.

Jag kommer bli din närmsta chef och är nyfiken på vad som lockar dig till oss på Wise Professionals och hur du vill att samarbetet med mig som chef ska fungera. Själv ger jag stort eget ansvar, tror på din potential, välkomnar nya idéer och är närvarande i den dagliga verksamheten.


Nyfiken?


Om du vill veta mer om hur det är att vara Kandidatansvarig på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn, kontaktuppgifter och prydliga porträttbilder på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen och Wise Professionals får du gärna ringa mig på 076-5259047. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi hanterar ansökningar och urval löpande, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Bästa Hälsningar
Barbara Lidholt, AO chef LÖN

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga