Wise Professionals · Publicerad 5 okt

Nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare med en kandidatansvarig. Tillsammans med vår nuvarande kandidatansvariga Ellen kommer du vara med och bygga vårt kandidatnätverk inom LÖN. Ellen har arbetat som Kandidatansvarig på Wise sedan januari 2017 och ni kommer tillsammans arbeta för att rekrytera de bästa konsulterna till vår konsultverksamhet.

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade människor som gillar sitt arbete? Att arbeta i en miljö där kompetensen är skyhög samtidigt som det är okej att göra fel. Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. För oss är passion och kvalitet viktiga ledstjärnor som genomsyrar allt vi gör. Tillsammans skapar vi tillväxt!

Vad och Hur?

Jag på bilden nedan heter Barbara Lidholt och är Affärsområdeschef för AO LÖN. I det dagliga arbetet jobbar du tätt tillsammans med våra tre konsultchefer och vår rekryteringskonsult där du ansvarar för att hitta, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. Du äger hela kandidatprocessen från annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Då du ansvarar för vårt kandidatflöde inom LÖN är du medlem i rätt nätverk, skapar långsiktiga relationer och deltar på mässor/event. Du kommer också att vara delaktig i våra interna projekt där vi ständigt ser över och justerar arbetssätt för att förbättra upplevelsen för våra kandidater. Jag tror att du är van att arbeta proaktivt, du gillar att hitta lösningar och vill göra saker på nya sätt. Du är initiativrik och drivande och du ser möjligheter. Jag hoppas ditt engagemang smittar av sig både på oss internt men också till våra kandidater. Du är nyckeln till att vi hjälper våra kunder och här kommer du att få göra skillnad.

Vem?

Du är en prestationsinriktad person som tycker om att ha skoj på jobbet. För dig är det naturligt att nätverka och att träffa människor är bland det bästa du vet! Nu när du söker nästa utmaning vill du kanske hitta en arbetsgivare som tar dina idéer på allvar och där du ges ett stort eget ansvar att nå dina mål? Är du också bra på att strukturera din vardag? I så fall har du kommit rätt, här är det mesta möjligt. Är du sugen på att söka?

Underbart, men jag är inte riktigt färdig. Jag vill också att du har erfarenhet av att hålla egna intervjuer samt en relevant universitetsexamen. Kanske har du jobbat med lön men vill vidare. Jag ser det som positivt om du har skaffat dig arbetslivserfarenhet från branschen men det är inget krav så låt inte det stoppa dig.

Jag, Barbara, kommer bli din närmsta chef och är nyfiken på vad som lockar dig till oss på Wise Professionals och hur du vill att samarbetet med mig som chef ska fungera. Själv ger jag stort eget ansvar, tror på din potential, välkomnar nya idéer och är närvarande i den dagliga verksamheten.

Vilka är vi?

Vi på Wise Professionals är ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vi är en tillväxtorganisation med en kultur som präglas av att nyfikenhet - att vara på tå och ligga i framkant, vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi är en mötesplats för kunder - kandidater - konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. (Titta gärna på en kort film som berättar lite om oss: https://www.youtube.com/watch?v=oZe06NIbXos

Vi vill att du ska må bra och ha kul på jobbet därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har också ett flertal initiativ kopplat till CSR, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del.


Nyfiken?


Om du vill veta mer om hur det är att vara Kandidatansvarig på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn, kontaktuppgifter och prydliga porträttbilder på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen och Wise Professionals får du gärna ringa mig på 076-5259047. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi hanterar ansökningar och urval löpande, allra sista dagen att visa ditt intresse är den 31/10 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Bästa Hälsningar
Barbara Lidholt, AO chef LÖN

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Wise Professionals vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter då vi vill öka mångfalden i organisationen. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad. Internt är vi 80 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga