Wise Professionals · Publicerad 7 sept

Till vår kund i läkemedelsbranschen söker vi en Koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid till och med sista december med möjlighet till anställning hos vår kund efter perioden. Start för uppdraget är omgående och du kommer sitta i vår kunds fräscha och moderna lokaler mitt i city.

Ditt uppdrag

Som Koordinator kommer ditt fokus att ligga på att stötta ett team på tolv personer som arbetar med forskning inom onkologi samt försäljningschef och produktchefer i teamet. En stor del av ditt arbete kommer innebära att kontinuerligt arbeta med utveckling av rutiner och processer genom att exempelvis bygga upp nya strukturer, mötesformer och rapportvägar.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Skapa och förbereda korrespondens och presentationer
  • Kalenderhantering
  • Koordinera telefonmöten
  • Ansvara för organisation och kommunikation kring möten, utbildning och kongresser
  • Ansvara för koordinering kring resor - flyg, transport, hotell etc.
  • Hantering av konfidentiell information
  • Agera administrativ systemsupport
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare under några år och det är meriterande om du har erfarenhet från läkemedelsbranschen. Vidare har du förmåga att driva rutin- och processarbete och arbetar lösningsorienterat på ett strukturerat och professionellt sätt med mycket god organisationsförmåga. Du trivs i en roll som innebär mycket nätverkande och många kontaktytor.

För att lyckas i rollen är du en positiv, social och initiativrik person med hög känsla för service. Din kommunikativa förmåga är mycket god i såväl tal som skrift, både på engelska och svenska. Du är framåtblickande och nyfiken och du behåller lugnet även vid intensiva perioder. Vidare har du god förmåga att hantera och framförallt prioritera bland flera arbetsuppgifter samtidigt utan att tumma på detaljer och noggrannhet. Du är en van systemanvändare och känner dig bekväm med att arbeta och supportera i olika IT-system.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga