Wise Professionals · Publicerad 5 okt

Till vår kund söker vi nu en kvalificerad ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start omgående och pågår i ca 6 månader med möjlighet till fast anställning därefter för rätt person.

Ditt uppdrag

Är du en utåtriktad och engagerad person med ett strukturerat arbetssätt? Då är detta tjänst för dig!

Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer att vara ansvarig för kundreskontran. Vår kund är ett stort mediabolag med kontor i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning med åtta andra kollegor som du dagligen har ett tätt samarbete med. I rollen som ekonomiassistent ställs det stora krav på din självständighet samt samarbetsförmåga med andra kollegor. Du kommer dessutom att arbeta nära företagets säljavdelning samt redovisningschefen.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Hantering av hela kundreskontraflödet
  • Kreditupplysningar
  • Manuell fakturering
  • Inkassohantering
  • Säljkontakt
  • Registrering av kundbetalningar
  • Åldersanalys av kundfordringar
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av balanskonton
Utöver detta kommer du också att vara behjälplig med leverantörsreskontran vid behov. Du rapporterar till företagets redovisningschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande samt ca 3-5 års erfarenhet av löpande bokföring och kundreskontra. Du har goda kunskaper i hela Officepaket samt känner dig bekväm med det engelska språket.

Som person är du social, kommunikativ och positiv. Du trivs i en miljö med många kreativa kollegor och motiveras av att arbeta på en arbetsplats där det händer mycket. Du är en ordningsam, ansvarsfull och strukturerad ekonom med en känsla för service.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet