Wise Professionals · Publicerad 15 sept

Till vår kund söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och 3-6 månader framåt.

Ditt uppdrag

Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen och till deras löneteam söker vi nu efter en löneadministratör. Teamet består av 4 personer samt en teamledare här i Stockholm samt ytterligare löneadministratörer ute i landet. Då de nu ska implementera Flex tidredovisningssystem behöver de avlastning under en period.

I din roll kommer du att primärt arbeta självständigt med hela lönekedjan för några egna ansvarsområden men du kommer eventuellt också att stötta upp i implementeringsprojektet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en god systemvana och det är starkt motiverande om du har erfarenhet från FLEX tidredovisning samt POL.

Du har erfarenhet från löneadministration och kan snabbt sätta dig in i arbetet och bidra till arbetsgruppen. Du har en positiv attityd och en vilja att lära dig nytt.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och konsultchef Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet