Wise Professionals · Publicerad 8 sept

Till vår kund som har kontor i Norrtull i Stockholm söker vi nu en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under 4-6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till anställning efter uppdragets slut.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör tillhör du företagets HR-enhet. I rollen kommer du tillsammans med en kollega ansvara för ca 1100 löner. Du hanterar både tim- och månadslöner i AGDA samt sköter reseräkningar och utlägg. Försäkringar och pensioner administreras också av löneavdelningen. Vidare kommer du få möjligheten att utbilda chefer och medarbetare i lönefrågor och i systemet AGDA. Andra uppgifter som kan ingå i rollen är att ta fram statistikunderlag och listor från lönesystemet samt att ha kontakt med myndigheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med lön från ax till limpa och som har flera års erfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i AGDA. Du har god kunskap om lagar och avtal som reglerar löner, är van vid att arbeta i Excel och har lätt för att lära dig nya system. I denna roll kommer det finnas ett nära samarbete mellan ekonomi- och lönefunktionen, varför det är viktigt att du har kännedom kring ekonomi och redovisning.

Som person är du effektiv, samarbetsvillig och har en förmåga att se till såväl detaljer som helhetsbilden i arbetet. Det är också viktigt att du är noggrann och kan hantera arbetstoppar. Du trivs i servicerollen och är en naturlig kontakt för företagets medarbetare i lönefrågor.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén-Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga