Wise Professionals · Publicerad 23 sept

Just nu söker vi för kunds räkning en Produkt- och Inköpsansvarig till deras kontor i Bromma. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår till och med januari 2017 och därefter finns det eventuellt möjlighet till anställning hos kund.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett företag verksamt inom detaljhandeln. Produkterna som du kommer att arbeta med är inom kategorin Inredning (badrumsmöbler, trä- och laminatgolv, skjutdörrar och garderobsinredning).

I rollen som Produkt- och Inköpsansvarig kommer du att ansvara för produktområdets sortimentsutveckling och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Tillsammans med teamledare/affärsområdeschef Distribution samt övriga teammedlemmar utveckla ett konkurrenskraftigt sortiment
 • Vara stöd i leverantörförhandlingar och i leverantörskontakter och externa samarbeten.
 • Implementera nya varuområden enligt plan.
 • Säkerställa högsta möjliga lönsamhet för sina produktområden - optimera inköpspriser, leverantörsavtal och inköpsbonusar m.m.
 • Underhåll av produktsortiment, information och artikeldata.
 • Prisunderhåll.
 • Vara stöd till säljorganisationen/kundservice i produktfrågor m.m.
 • Stötta teamledare/affärsområdeschef Distribution med framtagning av kampanjer.
 • Lägga beställningar till leverantörer och leveransbevaka till hemkomst.
 • Priskontroll och kontering av leverantörsfakturor.
 • Leveransinformation till kunder och säljavdelning.
 • Tillsammans med lagret påverka leverantörer att märka och packa rätt för att förenkla mottagning på lager.
Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat med produkt- och/eller kategoriutveckling. Du har erfarenhet av att göra trendbedömningar samt göra lönsamhetsanalyser kopplat till detta. Som person är du driven och resultatfokuserad. Du har en god ekonomisk förståelse och arbetar affärsnära. Vidare ser vi att du är kommunikativ på både svenska och engelska.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga martina.kolga@wise.se 073-961 30 12 och konsultchef Caroline Dufva caroline.dufva@wise.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet