Wise Professionals · Publicerad 15 sept

Till vårt kundföretag i Södertälje söker vi en senior rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, under ett år, med start i oktober och möjligheter till senare anställning hos kunden.

I rollen som rekryteringsspecialist tillhör du företagets rekryteringscenter, en del av den centrala personalorganisationen. Du ansvarar för rekrytering av tjänstemän mot alla av företagets verksamhetsområden i Södertälje. Rekryteringscenter ansvarar också för utveckling och optimering av rekryteringsprocessen samt dess metoder och verktyg. Idag består funktionen av 20 medarbetare som tillsammans täcker en mångfald av kompetenser och erfarenheter inom HR. Antalet ärenden och uppdrag ökar och då några tidigare konsulter har övergått till ordinarie tjänster på företaget söker vi nu ytterligare rekryteringsspecialister till funktionen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du att självständigt driva en mängd av rekryteringsärenden, ibland i sin helhet och ibland i delar av rekryteringsprocessen. Ditt primära område förväntas bli antingen inom IT eller Finance och Business Control, där du kommer att samarbeta nära såväl chefer internt i företaget som den lokala personalfunktionen. Du kommer att utgöra ett kvalificerat konsultstöd i rekryterings- och bemanningsfrågor.

Din profil

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom adekvata ämnesområden såsom personal- eller beteendevetenskap, alternativt innehar du motsvarande arbetslivserfarenhet och minst 3 års erfarenhet av rekrytering alternativt en bakgrund som operativ chef med stor egen rekryteringserfarenhet är ett krav.

Som person är du flexibel, lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Din förmåga att analysera, lyfta fram relevant information och att hantera många frågeställningar parallellt ser vi som viktiga i rollen. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt är ett krav.

Vi ser gärna manliga sökande för att få jämnare könsfördelning i funktionen.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget.. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och konsultchef Anders Norrman (anders.norrman@wise.se).

I konsultvärlden går processerna oftast snabbt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga