Wise Professionals · Publicerad 16 sept

Jobbar du självständigt med redovisning och bokslut? Är du intresserad av friluftsliv och vill jobba med premiumprodukter inom detta?

Till vår kund inom retailbranschen i Bromma söker vi nu en självgående Redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår i ca 6 månader med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning därefter för rätt person.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund som är verksam inom retailbranschen med fokus på sport- och outdoorprodukter inom premiumsegmentet. Som redovisningsekonom arbetar du självständigt i din roll, men är del av ett tight och positivt team om 4 personer. Din roll är bred och involveringsgraden i bolaget är hög.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontrahantering vilket inkluderar det elektroniska verktyget för leverantörsfakturor
  • Reseräkningar
  • Hantering av in- och utbetalningar
  • Månatliga avstämningar av konton
  • Månadsbokslut
  • Delaktig vid upprättande av årsredovisningar
  • Rapportering av skatter och avgifter
  • Personaladministration
Utöver detta kommer du också att ansvara för viss löneadministration och vara kontaktperson mot den outsourcade lönehanteringen. Du rapporterar till företagets CFO. Vår kund har kontor i Bromma/Sundbyberg.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i ett eller flera affärssystem samt är en van Excel- användare. Det är mycket meriterande med erfarenhet av lönerelaterade arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas på företaget är du en engagerad person som drivs av att arbeta på ett mindre företag där du har möjligheten att påverka. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann samt en prestigelös och flexibel. Vi söker dig som är trygg och lugn och som vill fortsätta att utvecklas inom redovisning.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Sofie Forsman (sofie.forsman@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet