Woman Ahead · Publicerad 12 juli

Om Tre

Tre startades år 2000 av Investor och Hongkong-baserade Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har företaget vuxit med omfattande hastighet och blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster. Företaget 3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Tre-gruppen har verksamhet i 11 länder..

Marketing Manager

Marketing Manager ingår i företagsaffärens gemensamma team för produkt, marknad och lojalitet. Teamets uppdrag består i att affärutveckla, paketera och marknadsföra Tres tjänster mot nya och befintliga företagskunder. Enheten består av ett snabbfotat härligt gäng som alla triggas av att utveckla affären och vårt kunderbjudande. För att trivas på Tre behöver du vara en teamspelare som karakteriseras av stort mod, pannben och utmanaranda. I motprestation får du ett stort delegerat ansvar, där du har förmån att forma ditt område där endast din egen kreativitet är den begränsande faktorn.


Om rollen


Som Marketing Manager får du en unik möjlighet att vara med och påverka Tres position på företagsmarknaden. Vi är primärt aktiva i segmentet 0–50 anställda, dvs små och medelstora företag. För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av tidigare arbete både från strategisk och taktisk marknadsföring. Du är van att arbeta digitalt, datadrivet och har förmågan att balansera kreativ kommunikation med engagerande innehåll. Du har ett affärsmässigt synsätt på marknadsföring, det vill säga förmågan att se till helheten och omsätta strategin till konkreta idéer.

I ditt huvudsakliga ansvarsområde ingår
  • ansvar för B2B:s företagsposition, marknadsplan och budget
  • strategisk och taktisk marknadsföring mot företagskunder, primärt inom segmentet 0–50 anställda
  • ansvar för brief, utveckling av kampanjidéer och godkännande av dessa
  • primär kontaktperson mot byråer
  • ansvar för mediemix och kanalval
  • att upprätta strategi och plan för event, seminarier, affärsnätverk, sponsring och samarbetspartners
  • att initiera och leda interna marknadsprojekt.
Kompetens och erfarenhet
  • Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, marknad eller likvärdigt
  • 3 års erfarenhet inom marknadsföring
  • Erfarenhet från operatörsverksamhet är meriterande, men ej ett krav
Tre erbjuder

Tre erbjuder dig karriärmöjligheter och en central roll på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa. Deras arbetsklimat präglas av öppenhet, engagemang och framåtanda.

I september flyttar Tre till nya och fräscha lokaler vid Globen där det bland annat kommer att finnas fantastiska träningsmöjligheter.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid

Tre är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen. Tre är medverkade företag i Womentor. Womentor är ett verktyg via Almega som stödjer företag i IT- och telekombranschen som vill arbeta systematiskt med att öka andelen kvinnliga chefer.

Vill du bli en del av Tre? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-08-15. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se eller 0705-081508
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga