Women Ahead AB · Publicerad 5 sept

Om Innofactor
Innofactor är ett unikt Microsoft fokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Som Microsoftpartner arbetar vi nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken.

Du kommer att jobba, enligt vårt tycke, med marknadens bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har sitt kontor centralt i Stockholm.

Business Unit Director

Här är uppdraget för dig som vill vara med och leda, driva och utveckla ett av Innofactor Sveriges största affärsområden!

Om du vill arbeta med engagerade konsulter på ett företag i tillväxt med 100 % fokus på Microsoft Dynamics 365 är detta rollen för dig! På Innofactor är tempot högt, utmaningarna stora och möjligheterna oändliga. Här jobbar man tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har framför allt roligt på vägen. Som Business Unit Director ansvarar du för ett affärsområde med cirka 40 kompetenta medarbetare varav 4 direktrapporterande chefer. Du får en nyckelroll i att både på strategisk och operativ nivå ansvara för affärsområdets resultat, medarbetare, ett tydligt erbjudande samt att säkerställa hög kvalitet i leveranser.

Du får en stor möjlighet att påverka utvecklingen framåt. En viktig del i rollen är att bidra till hela Innofactors utveckling genom att främja interna samarbeten och närhet till övriga affärsområden och våra systerbolag i de nordiska länderna. Du kommer också att representera Innofactor externt, till såväl kunder som leverantörer och Microsoft, som är vår viktigaste partner. Du sitter med i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Exempel på ansvarsområden:

– Affärsområdets strategi, erbjudande, kompetens och leverans
– Resultat, budget, prognoser och uppföljning
– Ledning och coachning av chefer
– Skapa god laganda, trivsel och säkerställa att alla arbetar i enlighet med Innofactors och affärsområdets mål och värderingar
– Organisationsövergripande arbete
– Kund- och medarbetartillfredsställelse
– Effektivisering av processer och rutiner
– Leveranskvalitet och kundnöjdhet

Din profil
Du har akademisk utbildning och gedigen erfarenhet från en liknande verksamhet (ERP/CRM-system) varav minst 5 års erfarenhet som chef där du framgångsrikt drivit och utvecklat ditt ansvarsområde. För att lyckas i rollen krävs en affärsorientering och produkt- och lösningsförståelse. Erfarenhet av Microsoft Dynamics är ett stort plus. Som person är du drivande, kommunikativ, positiv och ödmjuk och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och engagerad, arbetar proaktivt och är resultatinriktad. Som chef är du coachande och tydlig och drivs av att se andra växa.

Egenskaper:
  • Tydlig, uppföljande och strukturerad
  • Förändringsbenägen och initiativtagande
  • Affärsmässig och kvalitetsmedveten
  • Kreativ
Innofactor erbjuder
Innofactor erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi är inne i en expansionsresa. Vi sitter i ljusa lokaler i Centrala Stockholm.

Innofactor erbjuder bl.a. utbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum, vår- och höstkonferenser samt möjlighet att åka på olika Microsoft konvent.

Våra värdeord

Accountability: Vi är lyhörda och levererar det vi lovar.
Empowerment: Vi gör det möjligt för människor att göra skillnad.
Innovation: Vi erbjuder värden genom innovation.
Customer: Vi jobbar hårt för att förtjäna våra kunders respekt varje dag.


Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön samt bonus
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

Innofactor är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen.

Vill du bli en del av Innofactor? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-09-28. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga