Women Ahead AB · Publicerad 15 mars

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt!

Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 35 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades då. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar.

Vi öppnar upp och skapar möjligheter för alla genom banbrytande idéer som gör oss till den självklara marknadsledaren inom hissar.

Projektledare med passion för teknik och innovation
Vi är ett växande internationellt bolag och söker en projektledare till vårt framgångsrika IT-team. Brinner du för innovation och digitalisering och vill ta nästa steg i karriären?

Aritco genomgår stora förändringar för att nå visionen att skapa nästa generations smarta hissar som är så mycket mer än ett transportmedel mellan våningsplan. Som projektledare kommer du ha en nyckelroll i att förvalta och utveckla företagets IT-miljö.

Du kommer vara kravställare gentemot leverantörer för att driva igenom förändringar och finna nya effektiva systemlösningar efter behov. Du kommer även agera som projektledare och stötta de systemägarna i genomförandet av aktiviteter, ändringar och utveckling. Du samordnar kravställning, tester, produktionssättning samt ansvarar för uppföljning av leveranser och kostnader.

Viktigt för att lyckas med jobbet är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd och prestigelös, har ett konsultativt arbetssätt och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden, du har ett processtänk och motiveras av förändringsarbete. Du är van att ta eget ansvar och du delar våra värderingar.

IT-avdelningen är relativt liten och vi arbetar nära varandra. Det innebär också att du förväntas ta en aktiv roll, att du bidrar med din kompetens och arbetar med stort eget ansvar.

Meriter och kriterier
  • Minst 5 års erfarenhet från arbete inom IT
  • Erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av arbete med externa IT-leverantörer
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med CRM-system, har kompetens inom Microsoftprodukter som NAV, Dynamics CRM, Power BI, Azure eller SharePoint.

Har du också arbetat med utveckling av digitala tjänster inom tex IOT, VR/AR eller AI är det meriterande.

Vi tror att du trivs av att arbeta i ett framgångsrikt team i en dynamisk miljö där många spännande projekt pågår samtidigt. Du har lätt för att kommunicera med olika stakeholders och gillar att arbeta verksamhetsnära.

Egenskaper vi gärna ser att du har

Självgående
Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer.

Strukturerad
Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.Innovativ
Strävar hela tiden efter att förbättra produkter, tjänster, processer etc med innovativa lösningar.

Team player
Tycker om att arbeta i team och lösa uppgifter tillsammans. Är en positiv kraft som bidrar till att andras välmående.

Pålitlig
Är en person som tar ansvar och levererar sina uppgifter på tid och med förväntad kvalité.

Drivande
Arbetar med stort driv och är van att leda förändring i en komplex teknisk miljö.

Varför arbeta hos Aritco
På Aritco är vi övertygade om att framgång nås genom engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen flyttade vi i under hösten 2018 in i helt nyrenoverade aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter.

Vi erbjuder såklart också friskvårdsbidrag och är anslutna till förmånsportalen Benify bland mycket annat. Vi vet också att livet kan vara ett svårlagt pussel ibland och erbjuder flexibla arbetstider då vi tror på att balans mellan det privata och arbetet är av yttersta vikt. Här lyckas vi tillsammans och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Tjänsten kan medföra resor till våra kontor runt om i världen så det är viktigt att du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Citat från anställda hos Aritco
"Aritco för mig är mer än en arbetsplats. Det är en plats där man jag har utvecklats både personligt och yrkesmässigt. Aritco är ett levande exempel på att hårt arbete lönar sig!!"

"I ett samhälle där man knappt får en chans har Aritco inte bara gett mig chansen att visa vad jag går för, men även gett mig friheten att växa. Jag är inte den person jag var första gången jag klev igenom dörrarna, jag är mycket bättre. Och jag är långt ifrån klar."

"Det jag gillar med Aritco är att det finns ett klimat som ständigt uppmuntrar till egna initiativ och nya idéer"

" Och sällan har jag under mitt 35 åriga arbetsliv blivit så välkomnad och känt att jag så snabbt blivit "en i gänget".

"Ledningen visar inte bara via Awards utan hela tiden genom ord och handling att Aritco verkligen SKA bli ett Great Place To Work".

"Jag åker med glädje 18 mil T&R till jobbet varje dag för Aritco är för mig ett great place to work."

Övrigt
Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

Aritco är kollektivanslutna till Teknikavtalet (Teknikarbetsgivarna/Unionen/SI/Ledarna)inom tjänstemannasektorn.

Vill du bli en del av Aritco? Vi önskar ha din ansökan senast 2019-04-04. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget