WorkWeb · Publicerad 9 sept 2019

För Finess Byggs räkning söker vi en certifierad VVS-montör med ledande erfarenhet. Du kommer vara ansvarig för allt VVS-arbete inom företaget, där goda utvecklingsmöjligheter utlovas!

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren ledande montör som vill jobba på ett väletablerat företag med gott rykte i branschen. Företaget står inför en stor expansionsfas och vill nu ha med erfarna personer på deras spännande resa.

Som ledande montör /arbetsledare är du länken mellan projektledaren och arbetslaget ute på byggena. Dina arbetsuppgifter består framförallt av att driva entreprenader som ledande montör och du har ansvar för inköp av material och samordning av övriga resursers tidrapportering. Utöver detta kommer du även att arbeta med det dagliga installationsarbetet på företaget.

Om dig

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och har god erfarenhet från yrket. Vi ser att du har erfarenhet att leda en grupp som arbetsledare, ledande montör eller lagbas.

B-körkort är ett krav.

Om företaget

Finess Bygg är ett företag som fokuserar på renovering och ombyggnad till både privatpersoner och företag. Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan så arbetar de effektivt för att ge sina uppdragsgivare precis vad de eftersträvar. Finess Byggs expertis finns inom komplexa innerstadsprojekt, till exempel råvindar, fastighetsrenoveringar och nyproduktion.

Företaget har nyrenoverade lokaler på Tegnérgatan. Häng med på denna framgångsaga där du kommer få fria tyglar att utvecklas samt ett härligt gäng som finns vid din sida!

Om WorkWeb

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga