WorkWeb · Publicerad 4 maj 2020

Vi söker nu en driven Entreprenadingenjör till Oljibe i Stockholm!

Oljibe är ett väletablerat entreprenadföretag som levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, kontor/hyresgästanpassningar och samhällsbyggnader. Företaget har anor sedan 1950, omsätter ca 500 mkr och är idag ca 65 anställda med verksamhet i Stockholm, Uppsala samt Södertälje.

Hos Oljibe kommer du in i ett familjärt företag som aktivt satsar på sina medarbetare. Oljibe har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas. Kul fakta är att bolaget aldrig varit i en enda rättslig tvist under dessa 70 år.

Huvudsaklig arbetsuppgifter
I rollen som Entreprenadingenjör ger företaget dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt, med varierande, inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet.

Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Du kommer att arbeta med inköp, planering, projektekonomi (budget, ÄTA, slutkostnadsprognoser) och du medverkar vid bygg- och ekonomimöten.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som entreprenadingenjör / projektingenjör med erfarenhet av att arbeta i större projekt (50-300 mkr) inom både nybyggnation och ombyggnation. Meriterande om du sedan innan har jobbat med större projekt gällande kommersiella fastigheter, industrier, kontor, skolor eller labb-/forskningslokaler. Starkt meriterande om du har erfarenhet av samverkansentreprenader/partnering uppdrag och komplexa projekt.

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förståelse. Du har ett genuint intresse för byggbranschen och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas i rollen. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt.

B-körkort, god datavana och flytande svenska i tal och skrift är krav.

Om WorkWeb

WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Oljibes kontor i Hägersten samt ute på projekt i Stockholm med omnejd.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Oljibe. Alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga