WorkWeb · Publicerad 30 jan 2020

Vi söker för kunds räkning en projektledare/ projektchef till ett auktoriserat undertaksföretag som funnits väletablerat i branschen sedan länge. Du kommer sitta i fina lokaler i Sollentuna samt besöka projekt i Stockholm med omnejd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Förutom att du kommer vara en nyckelperson inne på företaget som ville utveckla organisationen, kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
  • ansvara för kalkyl/offerter
  • planera och utföra projekt
  • utveckla kundrelationer
  • leda och engagera medarbetare
Om dig
Dokumenterad erfarenhet av byggbranschen. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning i byggbranschen (eller motsvararande). Du ska ha förmåga att hantera flera olika typer av kunder och vi ser även att du gärna har erfarenhet av personalansvar. Vidare är du kommunikativ, drivande och organiserad.

Utbildning är meriterande men vi lägger störst värde på dina tidigare arbetslivserfarenheter. Vi ser gärna att du har jobbat som projektledare inom bygg, arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör. Projekt inom ROT/ service är meriterande.

Om företaget
Bolaget har högsta kreditbetyg och är auktoriserade av Undertaksföreningen, är medlemmar i Stockholms Byggmästareförening, Sveriges Byggindustrier samt Undertaksföreningen. Det finns fem fast anställda (+ UE). Omsättning på 12 miljoner med god vinstmarginal.

Företaget har funnits väletablerat sedan 1988 och har haft en stadig omsättning och vinstmarginal sedan starten. Det är ett byggföretag i Stockholm som är specialiserat i montering av akustikplattor och undertak. De skapar bättre ljudmiljö bl.a. i kontor, industrilokaler, skolor, museum, konferensrum, och restauranger i och kring Stockholm. De har ett mycket gott samarbete med marknadens bästa leverantörer av akustikplattor och ljudabsorbenter vilket gör att företaget bidrar till en bättre miljö för alla kunder.

De erbjuder

De ser gärna att du vill bli delägare och vill bygga bolaget som redan är framgångsrikt till en ledande aktör inom deras expertisområde. Utöver detta erbjuder de:
  • Ett stimulerande och utvecklande jobb där du har möjlighet att vara med och påverka företagets framtid såväl som din egen.
  • En kundportfölj som är nöjda och återkommande.
  • Att vara en del i ett utvecklande företag som alltid försöker stå för nytänkande.
  • Ett fritt arbete med stort eget ansvar.
Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga